Ce meserie a avut Cătălin Cazacu înainte să devină celebru. ”Munceam 24 de ore din 24”

Badea Violeta 22.11.2021, 14:56
Ce meserie a avut Cătălin Cazacu înainte să devină celebru. ”Munceam 24 de ore din 24”

Cătălin Cazacu este unul dintre cei mai cunoscuți piloți din România. În trecut, el a participat la „Exatlon”, dar și la „Splash! Vedete la apă!”, așa că publicul român a început să-l cunoască din ce în ce mai bine. Cu toatea astea, puțini sunt cei care știu ce meserie a avut iubitul Ramonei Olaru înainte de a deveni celebru.

Cu ce se ocupa Cătălin Cazacu înainte de-a deveni celebru

Cătălin Cazacu, în vârstă de 37 de ani, este campion la motociclism. În urmă cu opt ani, el s-a clasat pe primul loc la Romanian Superbike. De asemenea, iubitul Ramonei Olaru a obținut opt victorii din opt posibile, fiind campion la Romanian Superbike, clasa Superbike Challenge.

Cătălin Cazacu nu a avut adversar la clasele de juniori și a devenit primul pilot care a participat la campionatul mondial World SuperBike. Acesta a fost vicecampion național și vicecampion Romanian SuperBike, campion European Riders Cup și dublu campion național la clasa supersport, campion Romanian SuperBike și vicecampion național.

Mai mult, Cătălin Cazacu a participat și la două show-uri televizate. Este vorba de „Exatlon” și „Splash! Vedete la apă!”. Însă, iubitul Ramonei Olaru a muncit de când era adolescent. În urmă cu mai bine de un deceniu, Cătălin Cazacu împreună cu un prieten și-au deschis o firmă de securitate.

„Toată povestea a pornit acum 11 ani, într-un birou mic unde avem dispeceratul. La momentul respectiv, firma avea trei angajați, eu, asociatul meu și un dispecer.

Munceam 24 din 24 de ore, ajungeam foarte rar acasă. Noi mergeam la intervenție, noi mergeam la contracte, noi mergeam la încasat. Primi ani așa au fost, abia după am reușit să mai angajăm oameni”, a declarat sportivul, citat de Cancan.ro.

Ce meserie a avut Catalin Cazacu inainte de a deveni cunoscut
Ce meserie a avut Catalin Cazacu inainte de a deveni cunoscut

Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru

Recent, sportivul a fost invitat la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. Acesta a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Ramona Olaru. Cătălin Cazacu a precizat că ei se cunosc de câțiva ani și au fost mai întâi prieteni foarte buni, apoi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum.”, a povestit sportivul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...