Ce mesaj i-a transmis Nadia Comăneci Larisei Iordache, după ce aceasta şi-a anunţat retragerea din gimnastică: „O inspirație”

Ioana Bucur 17.12.2021, 22:25
Ce mesaj i-a transmis Nadia Comăneci Larisei Iordache, după ce aceasta şi-a anunţat retragerea din gimnastică: „O inspirație”

Un moment emoționat, ce le-a avut ca protagoniste pe două dintre cele mai iubite sportive din istoria țării noastre, două nume ce ne-au adus bucurie în suflet de fiecare dată când, datorită lor, imnul României s-a auzit pe prima poziție a podiumului competițiilor mondiale. Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj incredibil Larisei Iordache, după anunțul retragerii din gimnastică.

Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică

„Cazi, dar te ridici!” A fost o adevărată luptătoare, însă o accidentare gravă i-a furat șansa de a evolua la Jocurile Olimpice din Tokyo 2020, în ciuda faptului că reușise să se califice la cea mai mare competiție sportivă din lume.

Câteva luni mai târziu, în vârstă de 25 de ani, cu o carieră uimitoare în spate, Larisa Iordache a făcut anunțul pe care românii nu voiau să îl audă: retragerea din gimnastică.

„Cazi , dar te ridici!

Azi este nimeni , insa maine este campionul lumii. Totul este o alegere , o alegerea de a fi cel mai bun pentru tine si in sufletul tau. Asta am invatat in cei 20 de ani pe care i-am petrecut in sala de gimnastica.

Azi inchei acest capitol frumos din viata mea. Ma simt impacata si multumita cu alegerea pe care am facut-o!
Este timpul pentru o viata normala si un pic mai linistita. Am pus cipicii deoparte, costumul in dulap si tot ce am trait pana acum intr-un sertar micut acolo in inima si mintea mea.

As vrea sa spun multe insa nu imi pot aduna cuvintele pentru o singura postare. Vreau sa stiti ca va apreciez pe voi, cei ce ma urmariti cu drag, imi scrieti si imi transmiteti ganduri pozitive.

Si vreau sa multumesc persoanelor ce chiar mi au dorit binele macar odata in acesti 20 de ani de cand am inceput gimnastica! Un nou capitol este gata sa inceapa odata cu noul an!”, a fost mesajul postat de Larisa Iordache, pe pagina sa de Facebook.

Ce mesaj i-a transmis Nadia Comăneci Larisei Iordache, după ce aceasta şi-a anunţat retragerea din gimnastică
Larisa Iordache

Mesajul emoționant transmis de Nadia Comăneci

Opt mii de reacții, peste opt sute de comentarii și sute de redistribuiri a strâns postarea sportivei, în mai puțin de 24 de ore. Printre sutele de mesaje primite iese în evidență cel semnat de o legendă a sportului, cea care a pus România pe harta lumii: Nadia Comăneci.

„Felicitări dragă Larisa Iordache pentru întreaga carieră și pentru omul care ești! Ai fost și vei rămâne o inspirație pentru noua generație de gimnaste”, este mesajul postat de Nadia Comăneci.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...