Ce mesaj a postat Tiberiu Argint pe Instagram, după ce s-a aflat că este noul iubit al Andreei Bălan. Detaliul special pe care l-au observat fanii

Iancu Andreea 09.07.2020, 20:02

Andreea Bălan pare să se bucure din nou de viață. Deși încă nu a divorțat oficial de George Burcea, tatăl micuțelor sale. Cu toate acestea, Andreea zâmbește și radiază de fericire, după ce a trecut prin clipe grele. Vedeta are un nou iubit, Tiberiu Argint, care confirmă relația cu vedeta printr-o postare.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, cel mai proaspăt cuplu din showbiz

Cântăreața pare să se bucure din nou de soare, pe strada sa. Andreea Bălan a trecut printr-o mulțime de evenimente neplăcute anul trecut, dar și la început de 2020. Vedeta a fost la un pas de moarte în timpul nașterii celei de-a doua sa fiice. Totodată, Andreea a decis să se căsătorească oficial cu George Burcea chiar pe patul de spital. Însă, fericirea celor doi avea să fie umbrită de divorț. Andreea și George au decis să se separe, vedeta rămânând o mamă singură.

După o perioadă atât de tumultoasă, însă, pare să existe și o parte plină a paharului. Andreea este din nou îndrăgostită. Potrivit cancan.ro, cântăreața formează un cuplu cu Tiberiu Argint de aproape trei săptămâni. Relația lor a fost una secretă o perioadă de timp, însă acum cei doi au decis să nu se mai ascundă.

Un weekend împreună la mare

Andreea Bălan și noul său iubit, Tiberiu, au petrecut un weekend la mare, în Vama Veche, alături de Andreea Antonescu și partenerul său. Cântăreața a postat chiar o imagine cu ea de la mare, admirând răsăritul. Deși nu apare alături de Tiberiu, fanii și-au dat seama că cei doi au postat o imagine comună pe conturile de Instagram.

Astfel, Tiberiu a confirmat prezența sa alături de Andreea la mare, imortalizând același răsărit de soare. Din imagine se poate observa stânca lângă care era pozată și vedeta.

Mmmmm,aceeasi stâncă!!@andreeabalanofficial ,tu faci poze mai reusite!!?, a remarcat un admirator pe contul lui Tiberiu Argint.

Foto - Instagram
Foto – Instagram
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...