Ce meniu a ales Simona Halep pentru invitaţii săi. Preparatul care va face furori la eveniment

Iancu Andreea 15.09.2021, 19:00
Ce meniu a ales Simona Halep pentru invitaţii săi. Preparatul care va face furori la eveniment

Astăzi este o zi importantă pentru Simona Halep și proaspătul său soț, Toni Iuruc. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc începând cu ora 16:00. Dincolo de locația extravagantă a evenimentului, situată în nordul stațiunii Mamaia și care aparține nașului cuplului, nici meniul ales de Simona Halep pentru invitații săi nu este mai prejos. Pe lângă cadrul boem, cu decoruri de flori, pe mesele invitaților vor fi așezate, pe rând, tot felul de delicatese, printre cele regăsindu-se și preparatul care cu siguranță va face furori la eveniment. Cu siguranță va fi preferatul tuturor.

Preparatul din meniu, ales de Simona Halep pentru invitații săi, care va face furori la eveniment

Ofițerul de Stare Civilă a luat act de decizia Simonei Halep și a lui Toni Iuruc de a deveni de astăzi soț și soție. Proaspătul cuplu a organizat ceremonia în cel mai mic detaliu, alegând ca locație clubul Fratelli, unde patron este chiar nașul de cununie al celor doi. Într-un cadru romantic, în care florile predomină, cu ținute extrem de elegante și invitați de seamă, nunta Simonei Halep poate fi considerată visul multor femei. Deși vorbim doar despre o cununie civilă, cuplul de însurăței se bucură de prezența a 300 de invitați, dar și de un meniu aparte de nuntă. Se pare că o mulțime de delicatese vor fi servite pe parcursul evenimentului, însă preparatul din meniu care va face furori printre invitați rămâne unul simplu.

Chiar dacă felurile de mâncare servite în timpul petrecerii se bazează pe fructe de mare, pește, friptură de vită, delicatese de rață și sushi, nu puteau lipsi tradiționalele sarmale. Totodată, pentru amatorii de dulce, cuplul a ales un candy bar generos. De asemenea, de la un eveniment atât de rafinat nu vor lipsi nici băuturile alcoolice precum Aperol, Campari sau Prosecco. Astfel că invitații de seamă, printre care se numără inclusiv Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac, vor putea să se simtă minunat la petrecerea Simonei și a lui Toni Iuruc.

Ce meniu a ales Simona Halep pentru invitații săi
Meniul de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Atmosfera va fi întreținută de către Dan Bittman și alți artiști celebri

Preferințele muzicale ale celor doi soți s-au îndreptat către solistul trupei Holograf, care este prezent la eveniment în calitate de artist. Dan Bittman va interpreta mai multe piese celebre, îndrăgite de public, însă nu alături de membrii formației sale, ci alături de prietenul său Marius Bațu. Se pare că acesta este extrem de îndrăgit în comunitatea machedonilor, invitația către Bittman fiind transmisă din partea nașilor proaspeților miri. Totodată, Loredana și trupa Pindu se vor regăsi în playlist-ul petrecerii.

Vom începe cu piesa, așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă. Vom cânta maximum 45 de minute, sunt multe numere și nu vrem să acaparăm petrecerea. Nu pot spune că ne știm atât de bine, eu și Simona Halep. Invitația a venit de la nași, de la cei care ne iubesc. Mă știu cu soțul ei însă ceva mai bine. Eu am cântat la evenimente de-ale comunității machedonești. Suntem foarte iubiți, eu cântând cu Marius, care e machedon, suntem ca și frații, a explicat artistul, potrivit playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...