Ce medicamente lua Maradona înainte de a muri. Dezvăluiri uluitoare

Marian Cărăvan 01.12.2020, 17:48
Ce medicamente lua Maradona înainte de a muri. Dezvăluiri uluitoare

În Argentina e o anchetă în toată regula după moartea lui Diego Maradona. Pe zi ce trece, ies la iveală detalii terifiante. Acum a fost dezvăluită lista medicamentelor administrate lui El Pibe de Oro.

Medicamentele pe care le lua Maradona înainte de a muri

După moartea lui Diego Maradona a fost demarată o anchetă serioasă în Argentina. Ies la iveală detalii terifiante. Printre acestea, acum s-a aflat și ce medicamente i se administrau lui Diego Maradona. Specialiștii sunt de-a dreptul șocați. Lista de medicamente a stârnit discuții aprinse printre specialiști. „Un cocktail periculos”, concluzionează aceștia.

Dar să parcurgem lista de medicamente și ce rol au acestea.

*Quetiapină: pentru tratamentul schizofreniei,depresiei și a tulburărilor psihice bipolare.
*Naltrexonă: pentru tratamentul dependenței de opiacee.
*Gabapentin: pentru tratamentul epilepsiei.
*Venlafaxină: antidepresiv
*Lurasidonă: tot antidepresiv pentru adulții cu tulburări bipolare

Nu se cunosc dozele și nici modul în care erau administrate medicamentele. Vorbim despre antidepresive și antipsihotice, amestecate, multe dintre ele având efecte asupra inimii. Acestea intensifică ritmul cardiac.

„Orice doctor ar fi chemat un cardiolog pentru a monitoriza efectul medicamentelor”, a concluzionat Nelson Castro, specialist în neurologie.

Lui Maradona i se administra un „cocktail periculos”
Lui Maradona i se administra un „cocktail periculos”

Medicul personal al lui Maradona este suspectat de omor din culpă

Medicul personal al lui Maradona, Leopoldo Luque, este vizat în ancheta demarată de poliția argentiniană. Medicul este suspectat de omor din culpă.

Alfredo Cahe, un fost medic personal al lui Diego Maradona, a făcut vâlvă cu declarațiile sale.

„Diego n-a fost îngrijit, aşa cum trebuia. Era nevoie să rămână internat la spital. E inadmisibil ca un pacient în starea sa să se externeze după o săptămână, mai ales, în urma acelei operaţii. Să-l trimiţi acasă e o tâmpenie!“, a spus fostul medic al lui El Pibe de Oro.

Ziarul argentinian „Libero” e și mai vehement. Jurnaliștii merg până la acuzații de crimă. Conform publicației respective, Maradona ar fi avut nevoie de o terapie postoperatorie mai bună. Mai mult, după autopsia efectuată joia trecută, de o echipă de şase medici, a fost descoperit un edem pulmonar, care ar fi contribuit la decesul marelui fotbalist.

Conform sursei menționate, dacă acest edem pulmonar ar fi fost depistat când Maradona era în viaţă, şansele sale de supravieţuire ar fi fost mult mai mari!

Ancheta este în derulare și am putea afla tot mai multe detalii. Contestat de unii, adulat de alții, Diego Maradona lasă în urma sa momente fantastice, care au schimbat pe deplin istoria fotbalului. Mulți vor rămâne cu imaginea jongleriilor sale de pe dreptunghiul verde.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe