Ce mașini conduc Andra și Cătălin Măruță. Sumele care le intră lunar în cont sunt fabuloase

Ioana Bucur 12.10.2021, 12:20
Ce mașini conduc Andra și Cătălin Măruță. Sumele care le intră lunar în cont sunt fabuloase

Au cariere de succes, sunt mai mereu pe drumuri, muncesc parcă fără oprire, iar câștigurile sunt pe măsură. Chiar dacă sunt mereu discreți în ceea ce privește „averea familiei”, istoricul lor auto este impresionant. Mulți probabil vor fi surprinși când vor afla ce mașini conduc Andra și Cătălin Măruță.

Ce mașini au în garaj Andra și Cătălin Măruță

Una dintre cele mai simpatice și urmărite, în mediul online, familii din România, gașca Măruță este mereu o apariție de neratat. La 13 ani de la momentul în care au devenit soți și soție, Andra și Cătălin sunt, din toate punctele de vedere, doi oameni împliniți. Sunt părinții a doi copii minunați, isteți și talentați – David și Eva – iar pe plan profesional, lucrurile merg cât se poate de bine.

Nu e nicio surpriză că, pentru Andra și Cătălin Măruță, banii nu sunt o problemă. Cu toate că nu au fost niciodată genul de vedete care să se laude în spațiul public cu achizițiile scumpe pe care le fac, cei doi își permit orice „moft”, iar cel mai bun exemplu sunt mașinile pe care le conduc.

De când este tată, Cătălin Măruță și-a adaptat preferințele auto nevoilor noului său statut. Prezentatorul poate fi văzut acum la volanul unei mașini de familie, care nu se încadrează în categoria bolizilor deja clasici aleși de vedetele din România. Vedeta PRO TV conduce un Volvo XC90, model de lux, ce poate fi cumpărat cu în jur de 63.000 de euro. În plus, Măruță mai are și un Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro pe care l-ar fi primit de la o reprezentanță auto.

În trecut, Măruță a mai condus un Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro, în 2012 un Range Rover de 55.000 de euro, iar în 2014 un Mercedes C 220 de 40.000 de euro.

Ce mașini conduc Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță

Venituri uriașe din contractele de la PRO TV

Cătălin Măruță este deja „om vechi” în PRO TV, așa că se bucură de un salariu generos. Potrivit unor surse din interiorul postului de televiziune, prezentatorul ar primi lunar în jur de 15.000 de euro pentru emisiunea „La Măruță”. Suma ar putea fi mai mică acum, după ce show-ul a fost mutat de la ora 17:00 la ora 15:00, fiind bătut în audiență de „Acces Direct”, de la Antena 1.

Andra contribuie și ea semnificativ la veniturile familiei. Pentru participarea în calitate de jurat la „Românii au Talent”, artista ar fi plătită cu 8.000 sau chiar 10.000 de euro pe lună. În plus, ea mai câștigă și sume frumoase pentru concerte. Pentru o cântare, artista ar încasa 6.000 de euro, iar la toate acestea se adaugă și diferitele colaborări cu branduri, pentru care Andra face reclamă.

Urmăriți Impact.ro și pe