Ce mașină scumpă conduce Jador după Survivor România. Cântărețul nu se uită la bani

Iancu Andreea 14.07.2021, 15:19
Ce mașină scumpă conduce Jador după Survivor România. Cântărețul nu se uită la bani

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din lumea muzicii de petrecere, cunoscând o ascensiune fulminantă în urma participării la emisiunea “Survivor România 2021”. Fostul Faimos a avut de câștigat după experiența din Republica Dominicană, succesul său regăsindu-se și în conturi. Astfel, cântărețul a reușit să își achiziționeze un bolid de lux, după ce a renunțat la o mașină scumpă.

Ce mașină scumpă conduce Jador după Survivor România

La începutul anului, Jador intra în competiția Survivor România, desfășurată în Republica Dominicană, alături de alte câteva vedete. Artistul a reușit să atragă simpatia publicului și să aducă o serie de puncte pentru echipa sa, pe parcursul traseelor. Lunile petrecute în emisiune i-au umplut conturile lui Jador, care a avut astfel ocazia să facă unele schimbări în ultima perioadă.

Cântărețul avea în trecut o mașină de lux, marca Bentley, care însă nu a fost apreciată de mama artistului pentru faptul că a fost extrem de costisitoare. După ce a fost eliminat de la Survivor, Jador și-a scos bolidul la vânzare pentru a-l înlocui cu un altul. Cântărețul s-a lăudat recent cu noua sa achiziție, acesta filmându-se în timp ce se afla într-un Mercedes S Class. Deși a pornit de jos, fostul Faimos a reușit în scurt timp să se bucure de o ascensiune surprinzătoare, care i-a adus câștiguri fulminante.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jador (@jador_adevarat)

“Am reușit și eu să am o casă a mea”

Jador este un tânăr care a trăit o copilărie modestă, într-un sat din Bacău. Cu toate acestea, ambiția artistului a reușit să îl facă să își depășească condiția. Astfel, cântărețul a muncit pentru a avea un viitor mai bun. Iar soarele a apărut pe strada sa după ce cântările și participarea la Survivor i-au adus mai mulți bani. Veniturile obținute l-au ajutat să își achiziționeze nu doar mașini de lux, ci și o casă, despre care se zvonește că ar fi costat aproximativ 300.000 de euro.

Când făceam câte un gest frumos tata îmi spunea ”Să trăiești, să ai casă în București”, uite că m-a ajutat Dumnezeu să am o casă. Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui. Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim și uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar, a declarat Jador în cadrul unei emisiuni TV.