FOTO EXCLUSIV

Ce maşină conduce Mario Fresh. Asta e dovada că ginerele Andreei Esca nu o duce rău deloc cu banii. FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 28.06.2022, 15:27

Este unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai noului val din muzica românească, iar succesul său se vede cu ochiul liber. Mereu vigilenți, colegii din echipa de paparazzi a redacției noastre l-au surprins recent într-o zonă scumpă din Capitală, lângă o achiziție impresionantă. Imaginile obținute în exclusivitate de Impact.ro arată ce mașină conduce Mario Fresh, dovada clară că ginerele Andreei Esca nu o duce deloc rău cu banii.

Mario Fresh, surprins de echipa de paparazzi a redacției Impact.ro

Este tânăr, celebru și se poate bucura de viață așa cum își dorește. Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați artiști din noua generație, având un număr uriaș de fani. El a lansat, acum aproape trei săptămâni, piesa „Necesar”, în colaborare cu Renvtø, videoclipul strângând deja peste opt milioane de vizualizări pe YouTube, ocupând locul al treilea pe podiumul trendingului românesc.

Recent, echipa de paparazzi a redacției Impact.ro l-a surprins pe ginerele Andreei Esca în fața unei frizerii din zona Floreasca, una dintre cele mai scumpe din Capitală. Potrivit fotoreporterilor de pe teren, cântărețul a vorbit minute în șir la telefon, punând la punct noi detalii despre viitoarele sale concerte la Brașov și Sighișoara.

Mario a fost recunoscut pe stradă și de câțiva fani, iar „două doamne chiar au discutat despre faptul că tânărul este mai frumos în realitate decât este la televizor”, ne-au transmis colegii.

Ce maşină conduce Mario Fresh. Asta e dovada că ginerele Andreei Esca nu o duce rău deloc cu banii. FOTO EXCLUSIV

Ce mașină conduce ginerele Andreei Esca

Însă detaliul ce a atras obiectivele aparatelor foto a fost mașina pe care o conduce Mario Fresh. Autoturismul, roșu ca focul, este dovada clară că iubitul Alexiei Eram nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar. Este vorba despre un automobil de lux, un Audi model S-line, a cărei valoare este estimată undeva în jurul sumei de 50.000 de euro. Imaginile, obținute în exclusivitate, pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor Ego.ro, Mario Fresh a vorbit despre prima întâlnire cu părinții iubitei sale: „Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...