Ce mașină conduce Liviu Guță. Se laudă cu ea intens pe Instagram și Tik Tok

Daria Petrescu 13.02.2020, 12:35
Ce mașină conduce Liviu Guță. Se laudă cu ea intens pe Instagram și Tik Tok

Liviu Guță este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din showbiz. Cântărețul a divorțat anul trecut de fosta soție, după 13 ani de relație, iar la aproape trei luni s-a logodit cu o altă femeie. Nici pe plan profesional nu o duce prea rău, acesta având spectacole pe bandă rulantă. Nu este de mirare că interpretul conduce una dintre cele mai luxoase mașini.

Mașina condusă de Liviu Guță costă peste 150.000 de euro

Liviu Guță are o situație financiară de invidiat, motiv pentru care își permite să conducă o mașină de lux. Bolidul este un Mercedes S Class din 2019, care  costă peste 150.000 de euro. Cântărețul de manele este foarte mândru de Mercedesul S pe care l-a achiziționat și cu care se laudă pe toate conturile de socializare.

A a avut și modelul din 2014

„Asta nu e maşină, e navă spaţială! Merge singură, nu mă scoate de pe bandă, am masaj în scaun, ba chiar ştie şi unde trebuie să parcheze. Îşi alege singură locul, calculează distanţa dintre maşini şi se opreşte. Am nouă senzori exteriori pentru parcare. Eu doar apăs pe un buton şi o las să-şi facă treaba. După 500 de kilometri la volan, mă obligă să opresc şi să mă odihnesc”, spunea artistul în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.

 Bolidul este un Mercedes S Class din 2019, care  costă peste 150.000 de euro Bolidul este un Mercedes S Class din 2019, care  costă peste 150.000 de euro
Bolidul este un Mercedes S Class din 2019 și costă cât un apartament cu 3 camere

Liviu Guță a divorțat de mama copiilor săi

La sfârșitul anului trecut, Liviu Guță a anunțat că s-a despărțit de femeia care i-a fost alături timp de 13 ani. „Da, este adevărat. Am divorțat azi, la notar, de comun acord, fără resentimente. Chiar azi s-a terminat totul.

Copiii rămân la ea, dar ne înțelegem, am rămas prieteni de dragul copiilor. E normal ca eu să o ajut în continuare! Nu pot spune motivele, important este că ne comportăm civilizat de dragul copiilor”, a declarat artistul pentru Viva.

La trei luni după divorțul de soție, Liviu Guță s-a logodit cu o altă femeie

Acesta a confirmat totul, pe contul de socializare. „Aceasta femeie a apărut în viața mea la câteva luni dupa divort, ma face fericit. Fosta mea sotie e bine, copiii și toată lumea e fericită! Va rog frumos să nu mai judecați și să vă vedeți de treaba voastră, de familiile voastre. Este treaba mea ce fac cu viata mea și atât!

O iubesc pe Roxana, ne-am logodit, suntem fericiti, compatibili Maxim. Vom fi fericiti pana la sfârșitul vieții ! Maria și Mario sunt copiii mei și ai fostei soții (mama copiilor) Iuliana și așa vor rămâne toată viata lor! Va mulțumim eu și Roxana pentru urări! Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți sa fiți fericiti ! ☺️?☺️”, a scris Liviu Guță pe Facebook.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe