Ce mașină conduce Denise Rifai. Salariul imens de la Kanal D i-a lărgit garajul prezentatoarei TV

Emanuela Pană 06.06.2021, 09:08

Celebră pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, dar și pentru numeroase alte proiecte, frumoasa moderatoare de la Kanal D se întrece pe sine în apariții, în genți și mașini scumpe. Numele ei este tot mai pronunțat în showbizul românesc în ultima vreme, fapt pentru care se bucură de un salariu pe cinste, care-i asigură mașini pe măsură. Află, în continuare, ce bijuterie conduce acum prezentatoarea TV.

Ce mașină conduce Denise Rifai

Denise Rifai, una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran, a intrat în atenția publicului după numeroasele întrebări pe care le-a pus în cadrul emisiunii electorale pe care o modera la Realitatea TV, dar și pentru că numele ei a fost implicat în câteva scandaluri. Ea este jurnalista care tot chicotea pe scaun în cadrul confruntării prezidențiale dintre Klaus Iohannis și Victor Ponata. Mai țineți minte?

În prezent, aceasta face audiențe uriașe cu emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai“, iar banii nu par a reprezenta nici cum o problemă pentru vedetă, care se plimbă cu o mașină de zeci de mii de euro.

Pare-se că salariul imens oferit de Kanal D i-a lărgit garajul Denisei Rifai, care nu mai este de mult „o fată de tramvai“. Dacă stăm să analizăm puțin situația, observăm că jurnalistei i-au plăcut mereu mașinile scumpe și luxoase, fiind surprinsă deseori de paparazzi la volanul acestora. În 2016, Rifai conducea un autoturism de lux – Mercedes- Benz BlueTec – în valoare de aproximativ 70.000 euro, iar, de curând, aceasta a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro, prin Capitală, la volanul BMW-ului său X6, în valoare de circa 60.000 de euro.

Citește și: Denise Rifai dezvăluie ce se întâmplă cu invitații la finalul emisiunii ei de pe Kanal D. „Mă sună după câteva zile“

Salariul imens de la Kanal D i-a lărgit garajul

Zilele trecute, prezentatoarea TV i-a lăsat mască pe colegii de trust, după ce a ales să poarte o ținută îndrăzneață: o pereche de colanți foarte mulați, un maiou cu un decolteu generos, care-i scotea în evidență bustul, și o cămașă de blugi. Vestimentația i-a înnebunit pe bărbați, care s-au înghesuit pe la geamuri să o vadă mai bine.

ce masina conduce denise rifai
Ce bolid conduce prezentatoarea Denise Rifai. Bijuteria pe patru roți a costat nu mai puțin de 60.000 de euro

Pentru că are o deosebită grijă la felul în care arată și este adepta unui regim alimentar sănătos, Denise Rifai ținea în mână un pachețel – o pungă cu proteine. După cum puteți observa și în poze, vedeta nu este atentă doar la felul în care arată ea, ci și la bolidul din care coboară. Am putea spune că salariul vedetei de la Kanal D este pe măsura apariților sale.

Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri.

Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva“, a povestit Denise Rifai, într-un interviu pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...