Ce mașină conduce Dan Bursuc. Deși e unul dintre cei mai bogați maneliști, umblă pe străzi cu un model din 2008

Emanuela Pană, Cristi Ionică 27.06.2021, 12:36
Ce mașină conduce Dan Bursuc. Deși e unul dintre cei mai bogați maneliști, umblă pe străzi cu un model din 2008

Dan Bursuc este unul dintre cei mai cunoscuți promotori ai genului manele de la noi din țară, fiind numit uneori „Becali al manelelor“. Compozitorul întoarce banii cu lopata, însă, în ciuda faptului că este unul dintre cei mai bogați maneliști, răsfățându-și soția numai prin localuri exclusiviste, umblă pe străzi cu un model din 2008. Află în rândurile de mai jos ce mașină conduce cunoscutul manelist.

Ce mașină conduce Dan Bursuc, unul dintre cei mai bogați maneliști

Daniel Paraschiv, cunoscut sub numele de Dan Bursuc, este un compozitor, producător muzical, şef de orchestră şi clarinetist român de etnie romă, despre care este aproape imposibil să nu fi auzit cel puțin o dată, dat fiind că este un personaj influent în lumea manelelor. Este unul dintre cei mai cunoscuți promotori ai acestui gen muzical, fiind, totodată, și unul dintre cei mai bogați maneliști.

Acesta deține casa de discuri Grand Production Bursuc și, de-a lungul timpului, a avut un rol important în afirmarea unor cântăreți precum Florin Salam, Sorin Copilul de Aur sau Laura Vass. Deși banii nu reprezintă o problemă pentru manelist, fiind deseori văzut prin restaurante de fițe și localuri exclusiviste, Dan Bursuc conduce de ani buni aceeași mașină. Vorbim despre un Mercedes S Class, model 2008 – 2012.

Cunoscutul producător a fost văzut recent pe străzile din Capitală, având-o alături pe soția sa, pe care a răsfățat-o cu o masă pe cinste la un restaurant de lux din nordul Bucureștiului, acolo unde doar bogații României pot merge. Pare-se că atunci când vine vorba despre cea cu care-și împarte viața, nimic nu este prea scump sau prea greu. Cu acest prilej, Bursuc a oferit cameramanilor care erau cu ochii și cu lentilele pe el și o lecție de econimie, semn că așa reușește impresarul să își țină portofelul doldora, notează spynews.ro.

Dacă vă întrebați la ce ne referim mai exact, ei bine, vă spunem că celebrul manelist nu oferă nici măcar un leu celor care-i fac un favor, apreciera sa fiind doar verbală. Înainte de a intra în local, Bursuc s-a asigurat că mașina de suflet îi este pusă la loc de cinste, însă… pe gratis! Chiar dacă ar fi putut să-l răsplătească pe băiatul din parcare, manelistul a dat dovadă că nu aruncă cu banii în stânga și-n dreapta, ci ține bine de ei. Prin urmare, aprecierea și răsplata pentru ce i se oferă să-i facă un mic favor este demonstrată printr-un sincer și simplu „mulțumesc“.

Citește și: De ce l-a refuzat Andra pe Dan Bursuc la începutul carierei. „Mi s-a propus să cânt manele, puteam fi Fetiţa Minune“

„Numai oamenii răutăcioşi pot denigra manelele“

Într-un interviu acordat recent pentru adevărul.ro, Dan Bursuc a vorbit deschis despre viața și cariera sa, explicând că termenul de „manelist“, care i-a fost și îi este în continuare adresat, nu a reprezentat niciodată o jignire pentru el.

Ce mașină conduce Dan Bursuc, unul dintre cei mai bogați maneliști
Ce mașină conduce Dan Bursuc, unul dintre cei mai bogați maneliști

Pentru mine nu e o jignire. Asta e o formă care s-a creat pe parcursul anilor, s-a găsit o denumire a acestui gen muzical, care a fost discriminat şi subestimat şi înnegrit, aşa, de foarte multă lume, dar eu am ajuns la concluzia că numai oamenii răutăcioşi pot denigra genul acesta muzical.

Eu v-am spus, sunt mulţumit şi fericit, în faţa bunului Dumnezeu, că pot să-mi cresc copiii, familia, şi că am o satisfacţie datorită meseriei mele. Atâta timp cât există şi oameni care ne respectă, ne apreciază şi ne îndrăgesc pentru ceea ce facem, eu niciodată nu voi fi un om care să se supere pe răutăţile altor oameni.

Eu iau lucrurile aşa cum sunt şi merg mai departe şi mă rog la bunul Dumnezeu să-mi dea putere, sănătate şi forţă, ca să pot să compun muzica asta în continuare şi să aduc cea mai mare bucurie în casele oamenilor care ascultă muzica lui Dan Bursuc“, a declarat impresarul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...