FOTO EXCLUSIV

Ce maşină conduce Chef Florin Dumitrescu. Te-ai aştepta la vreun bolid de lux, dar nu e deloc aşa FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 31.03.2022, 15:00

Chef Florin Dumitrescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați bucătari din țara noastră, iar de câțiva ani a cunoscut succesul și în televiziune, făcând parte din numeroase proiecte și emisiuni culinare. Deși câștigă bani frumoși din aparițiile sale la televizor și din restaurantul pe care-l deține, juratul de la „Chefi fără limite” nu este genul care sa epateze conducând un bolid de lux. Iată ce mașină conduce vedeta Antenei 1. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Chef Florin Dumitrescu nu se dă în vânt după bolizi de lux

În vârstă de 34 de ani, chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio introducere. De mai mulți ani, acesta face senzație în emisiuni culinare alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

De asemenea, juratul de la „Chefi fără limite” are si un bussines extrem de profitabil, mai exact un restaurant la care în weekend este greu să găsești o rezervare.

Cu toate astea, vedeta Antenei 1 preferă să îmbrățișeze un stil de viață simplu și modest. Recent, paparazzi Impact.ro l-au surprins pe chef Florin Dumitrescu în trafic, în timp ce se îndrepta spre filmări.

Fotografiile arată că acesta conduce o Toyota veche care nu valoreaza mai mult de 3.000 de euro, în ciuda veniturilor colosale pe care le încasează.

Ce masina conduce Florin Dumitrescu 2
Ce masina conduce Florin Dumitrescu

A obținut permisul de conducere anul trecut

Chef Florin Dumitrescu a obținut, anul trecut, permisul de conducere. După ce a luat sala și traseul, acesta a ținut să le dea vestea minunată și prietenilor săi din mediul online.

„Am luat examenul. Aștept permisul. Stați în casă ?? Mulțumesc instructorului meu de la care am învățat cum să îmi depășesc frică de sală, legislație, dar și cum să conduc să iau admis cu 0 greșeli la traseu!”, a scris, la vremea aceea, celebrul chef.

Până la vârsta de 33 de ani, vedeta Antenei 1 nu și-a luat permisul de conducere, dar nu din cauza vreunei potențiale interdicții, ci pur și simplu pentru că nu a simțit nevoia să conducă un autoturism. În prezent, chef Florin Dumitrescu poate fi urmărit în postura de jurat „Chefi fără limite”, show culinar difuzat la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...