Ce mașină are acum CTP. Câți bani costă autoturismul pe care îl conduce jurnalistul

Stan Filon 29.09.2020, 12:10
Ce mașină are acum CTP. Câți bani costă autoturismul pe care îl conduce jurnalistul

S-a aflat ce mașină conduce Cristian Tudor Popescu! Celebrul jurnalist a rămas un fan al mașinilor românești, după zeci de ani în care a șofat Dacia 1310. CTP a avut o relație specială cu mașinile care au făcut istorie în România și în care s-a simțit în siguranță ani la rând.

Iată ce mașină conduce Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a mers la serviciu, dar și în concedii, zeci de ani cu ”Rechinul șoselelor”, cum își botezase el Dacia 1310. S-a bucurat de ea din prima zi în care a luat-o cu intervenții mari de la fostul director general al Dacia, Constantin Stroe. Soarta a făcut ca faimoasa sa mașină să fie furată. Polițiștii nu i-au dat de urmă, iar ziaristul nu știe nici astăzi care a fost soarta mașinii sale.

Chiar dacă i-a fost greu să se despartă în felul acesta de ”Rechinul șoselelor”, Cristian Tudor Popescu a fost nevoit să-și cumpere o nouă mașină. Așa a apărut în familia jurnalistului “Blanseta”, o nouă d,Dacia 1310. Din păcate, aceasta a ajuns la casat, cu podeaua găurită.

Ce masina conduce Cristian Tudor Popescu
Ce masina conduce Cristian Tudor Popescu

Mașina costă 7.870 de euro

În prezent, Cristian Tudor Popescu conduce o Dacia Sandero albă. Este primul model, cel care vine din fabrică cu echipamentul standard, potrivit promotor.ro. Are geamuri manuale, are afișată în bord temperatura exterioară, vine din fabrică cu scrumieră, brichetă, încălzire, lumini de zi LED, ESP și roată de rezervă.

Prețul mașinii pe care o conduce în prezent Cristian Tudor Popescu este de 7.870 de euro. Singurul motor disponibil cu aceasta echipare este cel aspirat pe benzina, cu trei cilindri si 73 de cai putere, iar în oraș consumă 6%, pe când la drum întins celebrul ziarist alimentează 4,4 litri pe benzină pentru fiecare sută de kilometri parcursă.

Culoarea aleasă de jurnalist, Blanc Glacier, este cea oferită gratuit, la fel ca și Bleu Navy. Aceasta versiune mai poate fi comandata si cu vopseaua exterioara Bleu Iron. Aceasta alegere costa 340 de euro.

Jurnalistul urăște geamurile electrice la maini și a explicat și de ce. “Ma deranjeaza, ma streseaza. Am pulsiuni de claustrofobie, care alterneaza cu unele de agorafobie, iar scripetii de la Dacia cu care dau geamul jos imi dau o stare de liniste”, declara CTP pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...