Ce mașină a ajuns să conducă Irinel Columbeanu, după ce a rămas fără celebrul său Bentley. Imaginea care arată clar situația lui financiară

Madlen Moraru / 15.06.2020, 18:56

Irinel Columbeanu a întâmpinat o situație financiară fără precedent, după ce a rămas și fără celebrul său autoturism Bentley. Omul de afaceri a fost nevoit să renunțe inclusiv la vila pe care o deținea la Izvorani.

Ce mașină a ajuns să conducă Irinel Columbeanu, după ce a rămas fără celebrul său Bentley

Irinel Columbeanu se putea lăuda în trecut cu cel puțin o mașină foarte scumpă la volanul căreia se afișa. Afaceristul a schimbat foarte multe autoturisme în ultimii ani, dar în prezent traversează o situație nu prea roz din punct de vedere financiar. Bentley-ul de 240.000 de euro pe care îl scotea cândva la plimbare prin Capitală a fost acum înlocuit cu o mașină ceva mai de buget. Acesta a fost fotografiat și filmat când se întorcea spre casă alături de iubita lui, Oana. Omul de afaceri a fost executat silit de către bancă recent, motiv pentru care a fost nevoit să renunțe chiar și la celebra vilă de la Izvorani.

Ce mașină a ajuns să conducă Irinel Columbeanu, după ce a rămas fără celebrul său Bentley. Imaginea care arată clar situația lui financiară
Irinel Columbeanu conduce în prezent un autoturism Mercedes, vechi de 20 de ani (sursă foto: cancan)

La ora actuală, Irinel Columbeanu traversează o perioadă în care este nevoit să strângă maximum cureaua. De aceea, și-a luat o mașină veche de 20 de ani, după ce a renunțat și la un model de Opel pe care îl deținea. Totodată, este vorba vorba un autoturism second-hand Mercede, la volanul căruia fostul soț al Monicăi Gabor s-a urcat cu multă demnitate fără să clipească. Chiar dacă în mod vizibil cele două mașini nu se pot compara, bărbatul de 63 de ani și-a scos cu mândrie iubita în oraș, și-n situația dată, potrivit cancan.ro.

De asemenea, Oana i-a rămas alături și la greu omului de afaceri. Mai este cunoscut că aceștia au fost nevoiți să se mute din vila de la Izvorani după decizia de executare silită, dar și că au schimbat mai multe locații din Capitală. După o plimbare prin oraș, acesta s-a retras la complexul în care locuiește acum, într-un apartament cu două camere.

Imaginea care arată clar situația lui financiară

Irinel Columbeanu a fost nevoit să își vândă inclusiv și autoturismul Bentley pe care îl avea în garaj, pentru a putea să își achite datoriile. De asemenea, mașina fusese cumpărată acum 15 ani, pentru suma de 240.000 de euro. Când a fost pus la vânzare pe un site de specialitate, mașina lui Irinel Columbeanu valora doar 29.000 de euro, cât fusese prețul cerut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI