Ce mare s-a făcut băiatul lui Petre Roman! Câți ani are și cum arată mezinul fostului premier

Ce mare s-a facut baiatul lui Petre Roman! Cati ani are si cum arata mezinul fostului premier

Ce mare s-a făcut băiatul lui Petre Roman. Băiatul lui Petre Roman și al Silviei Chifiruc, Petrus, va împlini în scurt timp 11 ani. Copilul a crescut mult și are niste trăsături foarte frumoase. Fiul celor doi este elev în calsa a V-a la Școala Franceză și a moștenit frumusețea mamei lui și farmecul tatălui. Cel mic face furori la școală.

Ce mare s-a făcut băiatul lui Petre Roman! Cum arată acum Petrus

Familia lui Petre Roman a acceptat invitația lui Paul Surugiu-Fuego de a veni în platoul emisiunii sale. Aceasta va fi transmisă duminică la TVR 2, de la ora 15.00. Petre Roman va vorbi despre valorile neamului, iar Silvia Chifiriuc are daruri muzicale și-un duet cu Fuego.

Petre Roman și cel mic au participat la emisinea “Aici eu sunt vedeta”, de la Antena 1, unde cel mic a dezvălui multe dintre secretele familiei. Cel mic a spus că Roman are obiceiul de a stinge luminile din casă, pentru că nu-i place risipa. Publicul a izbucnit atunci în hohote de râs. De asemenea, a mai spus că tatăl lui e mare amator de drumeții pe munte. Astfel, atunci când era mai mic îl punea într-un rucsac special și plecau amândoi în drumeții.

Fiul lui Petre Roman si al Silviei are acum aproape 11 ani

Fiul lui Petre Roman si al Silviei are acum aproape 11 ani

Petre Roman, fericit datorită modului în care gândește copilul său

„Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune”, spunea Petre Roman.

În primăvara anului 2017, băiețelul a defilat pe un podium de modă, alături de mama lui, la o prezentare de la Romexpo.

”Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, a apus Silvia pentru Click!.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc se iubesc și acum în pofida diferenței de vârstă

Cei doi sunt împreună de 12 ani şi căsătoriţi de 11, deşi nimeni nu credea că relaţia lor va fi una de durată. Chiar dacă este o diferenţă de 26 de ani între cei doi, aceştia recunosc că se iubesc mai mult ca niciodată. Petre Roman a divorţat la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Silvia, lucru care a fost un şoc pentru Mioara Roman, dar şi pentru fiica celor doi, Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI