Ce mare dezvăluire i-a făcut Gabriela Firea lui Mihai Gâdea. Momentul a avut loc în direct la Antena 3

Andrei Cezar 11.09.2020, 11:44
Ce mare dezvăluire i-a făcut Gabriela Firea lui Mihai Gâdea. Momentul a avut loc în direct la Antena 3

Dezvăluire importantă făcută de Gabriela Firea, în direct, la emisiunea lui Mihai Gâdea. Primarul general al Capitalei a vorbit la Antena 3 despre posibilitatea ca ea să obțină un nou mandat de edil al Bucureștiului și a precizat că nu se ferește să se prezinte în fața oamenilor ”cu bune și cu rele”. În acest context, Gabriela Firea a afirmat că cetățenii sunt cei care vor judeca activitatea sa și vor decide dacă îi vor acorda un nou mandat.

Dezvăluirea făcută de Gabriela Firea la emsiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3

Puțin peste două săptămâni ne mai despart de alegerile locale. Pe data de 27 septembrie, românii sunt chemați la urne pentru a-și alege conducătorii unităților administrativ – teritoriale din care fac parte.

Bătălia cea mai importantă se dă pentru Capitală, acolo unde alegătorii vor putea opta, printre alții, între candidatul PSD și actualul edil, Gabriela Firea, candidatul alianței PNL,USR-PLUS, Nicușor Dan și cel al PMP, Traian Băsescu, aceștia fiind cei mai bine cotați trei candidați pentru funcția de primar, potrivit sondajelor.

Invitată seara trecută la emisiunea Siteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, Gabriela Firea a vorbit despre posibilitatea de a câștiga un nou mandat.

“Cetățenii decid. Bucureștenii decid – eu îmi fac treaba, așa cum este și normal nu mă las copleșită de probleme. Știți foarte bine, că și dumneavoastră ați fost la serviciu, și în starea de urgență și ulterior în starea de alertă. Ni se spunea să stăm acasă.

Cei mai mulți, inclusiv politicieni au stat acasă, dar noi am fost la muncă. Eu am fost în spitale, am fost în cămine de bătrâni, am fost în cămine de copii, peste tot, nu m-am ferit de acest lucru și cetățenii sunt cei care votează. Eu mă prezint cu bune și cu rele, cum se spune, cu toată activitatea mea”, a spus Gabriela Firea.

Ce mare dezvăluire i-a făcut Gabriela Firea lui Mihai Gâdea. Momentul a avut loc în direct la Antena 3
Ce mare dezvăluire i-a făcut Gabriela Firea lui Mihai Gâdea. Momentul a avut loc în direct la Antena 3

Nicușor Dan vrea trei dezbateri cu Gabriela Firea

Candidatul PNL, USR-PLUS, Nicușor Dan, a declarat recent că își dorește ca în ultima săptămână de campanie să aibă loc trei dezbateri electorale, între el și principala sa contracandidată, Gabriela Firea.

Nicușor Dan a avansat și datele în care și-ar dori să aibă loc dezbaterea și anume: pe 23, 24 și 25 septembrie. Locația propusă de matematician este sala de consiliu a Primăriei Capitalei, unde vor fi prezente toate televiziunile. Dan motivează această alegere prin faptul că, astfel, cei doi candidați nu vor mai depinde de invitațiile televiziunilor.

”O invit să organizăm împreună această dezbatere, unu la unu, cu un moderator pe care îl alegem și cu toate televiziunile de față miercuri-23, joi- 24, vineri- 25 și în felul acesta putem să discutăm și dacă a atras un miliard de euro fonduri europene, cum zice ea sau 30.000.000 cum zic eu și câte au fost investițiile în infrastructură și dacă s-a făcut o revoluție în trafic și dacă dispar sau nu dispar spații verzi și dacă a reabilitat 52 de km de conductă, cum zice ea, sau 680 de metri, cum zic eu”, a declarat la începutul acestei săptămânii, Nicușor Dan, potrivit Digi 24.