Ce mai face Augusta Lazarov. Cum e viața ei acum și cum își pregătește revenirea în TV

Daria Petrescu 25.09.2020, 09:55
Ce mai face Augusta Lazarov. Cum e viața ei acum și cum își pregătește revenirea în TV

Augusta Lazarov a împlinit 45 de ani, pe 10 august, însă arată mai bine ca niciodată. Fosta soție a lui Valeriu Lazarov este căsătorită cu actorul Andreas Petrescu și au împreună un băiețel. Chiar dacă Luca, în vârstă de patru ani își dorește un frățior, părinții lui nu se gândesc încă la asta. Pentru cei care nu știu ce mai face Augusta Lazarov, ei bine, toamna aceasta a venit cu mari schimbări pentru ea.

Augusta Lazarov este unul dintre cei mai buni producători

Augusta Lazarov a produs de-a lungul timpului 14 sezoane ale emisiunii Te cunosc de undeva, dar și ultimul Revelion la Antena 1. Toamna aceasta, însă, a luat o decizie radicală.

Fost șef al divertismentului și producător al mai multor emisiuni la Antena 1, Augusta se mută la TVR, potrivit informațiilor Paginademedia.ro. Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău sunt cei doi prezentatori de la pupitrul noului matinal, ce se va difuza în curând. Cei doi prezintă emisiunea Fereș și Liza la Virgin Radio, de luni până joi, de la 19.00 la 22.00. Este un tronson cu invitați, soft-news și muzică.

În prezent, matinalul TVR este axat pe știri și informații și este prezentat de Daniel Coman și de Andra Soceanu. Conform informațiilor Paginademedia.ro, Augusta Lazarov, Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău sunt deja prezențe în sediul Televiziunii Publice din Dorobanți.

Augusta Lazarov a suferit enorm după moartea soțului ei, Valeriu Lazarov

Augusta Lazarov a fost căsătorită cu Valeriu Lazarov, un geniu al divertismentului tv. Acesta s-a stins din viață pe 11 august 2009, la Madrid,  iar timp de cinci ani, Augusta a suferit cumplit, mai ales că aveau o căsnicie perfectă.

Augusta și Valeriu Lazarov
Augusta și Valeriu Lazarov

Cei doi s-au căsătorit în 2004, la Madrid, în ciuda diferenței de vârstă de 40 de ani. La un moment dat, aceasta a vorbit despre cum se înțelegeau att pe plan profesional cât și personal.

„A fost la fel de neaşteptată ca toate lucrurile care s-au succedat (pauză). A fost o chimie şi el a făcut ca această trecere să fie absolut naturală. Oricât de incredibilă părea, ea s-a transformat în ceva firesc”, a spus Augusta într-un interviu pentru Adevărul.

Augusta și Andreas trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Când a fost întrebată ce a învățat de la Valeriu Lazarov, Augusta a răspuns sincer. „Să nu-mi pierd încrederea. Chiar şi atunci când pare că nu mai există niciun răspuns sau nicio rezolvare la o situaţie, să fiu convinsă că ea există”, a mai spus ea atunci.

Între timp, Augusta l-a cunoscut pe Andreas Petrescu, alături de care și-a construit o familie fericită. Au împreună un băiețel și o relație solidă. Acum, chipul fostei șefe a Divertismentului de la Antena 1 ilustrează cât de mult poate întineri iubirea.

Viața de familie a acesteia cu actorul și scenaristul, Andreas Petrescu, este una armonioasă și plină de iubire. Cei doi au împreună un băiețel de șase ani, pe nume Luca.

„Să iubesc şi să fiu iubită este extraordinar, e cel mai frumos sentiment pe care mi-l oferă viaţa. L-am cunoscut pe Andreas pe 7 ianuarie 2014, când am fost să văd spectacolul «Mă mut la mama», în care el joacă şi al cărui text îi aparţine. De atunci, povestea noastră a decurs frumos şi suntem fericiţi că destinele noastre s-au unit”, a povestit Augusta, conform click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe