Ce mai face acum Mircea de la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă fosta ispită

Daria Petrescu 16.10.2020, 14:01
Ce mai face acum Mircea de la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă fosta ispită

Mircea Moldovan a fost una dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii. Tânărul model a reușit să cucerească mai multe concurente, de-alungul celor 5 sezoane ale emisiunii de la Antena 1. Cu toate astea, acesta nu a rămas cu niciuna dintre ele. La finalul ultimului sezon al show-ului, el a declarat că ar vrea să se retragă de pe micile ecrane și implicit  să renunțe la rolul de ispită. Iată cu ce se ocupă acum Mircea de la Insula Iubirii.

Mircea s-a îndrăgostit în timpul emisiunii, de Mirela Baniaș

Mircea și-a încercat norocul în dragoste pe parcursul celor 5 sezoane Insula Iubirii, de la Antena 1. Prima oară, acesta s-a îndrăgostit de Mirela Baniaș. Ea a participat în sezonul 4, alături de iubitul ei, Ionuț Gojman. Deși la început a declarat că împarte aceleași sentimente cu el, bruneta a refuzat relația cu Mircea.  Gojman o părăsise deja, pentru a deveni ispită.

În sezonul 5, Teodora Mocanu, cea care a venit alături de Eusebiu în Thailanda, a reușit să îl cucerească pe Mircea. Din păcate, nici această relație nu s-a concretizat.

Mircea Moldovan nu s-a schimbat prea mult de la terminarea sezonului 5 al Insulei Iubirii. În perioada pandemiei, acesta a locuit în Italia, acolo unde și-a urmat cariera de model. Mai mult, el este personal trainer dar și actor. Nu a fost o perioadă chiar favorabilă pentru Mircea, din cauza pandemiei de COVID- 19, însă nu se plânge.

Mircea este model în Italia
Mircea este model în Italia

Mircea este un bărbat extrem de puternic și a demonstrat întotdeauna că poate să facă față numeroaselor provocări din viața lui. De altfel, el a spus asta  de multe ori la Insula Iubirii. Recent, el a acordat un interviu pentru Antena Stars, unde a povestit că are deja o relație.

„E italiancă, seamănă cu Monica Belluci, are 1,80 înălțime”, spunea ispita Mircea depsre femeia care l-a cucerit.

Iubita lui Mircea a fost model dar și handbalistă. Îi place să picteze, însă în prezent lucrează în domeniul farmaceutic. Nu se gândește încă la căsătorie, dar cu toate astea, Mircea a declarat că își dorete un copil.

Mircea vine rar în România

Fosta ispită de la Insula Iubirii nu vine prea des în țară și asta pentru că are mai multe proiecte în Italia.  Lucrează foarte mult și nu de puține ori a mărturisit că a trecut prin probleme cărora le-a făcut față cu brio.

Cine este Mircea, cea mai sexy ispită masculine

În urmă cu ceva timp, acesta a declarat că îi place sportul. Dorința lui cea mai mare este să aibă propria sală de antrenament. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care a plecat peste hotare.

„Îmi plăcea munca pe care o desfăşuram, dar visam să am o sală de sport a mea. Din salariu ar fi fost imposibil. Mi-am propus să lucrez cinci ani în Italia şi cu banii strânşi să îmi deschid un club de karate, unde să antrenez.

Am lucrat orice în acel post de muncă, de la cantina de vinuri, la sala de nunţi, ospătar, grădinar, tot până la 18 ore pe zi. E adevărat că ajunsesem să câştig de patru ori mai mult decât în România”, a mărturisit ispita în urmă cu câțiva ani, relatează gazetaromaneasca.com.

Urmăriți Impact.ro și pe