Ce mai fac băieții de la L.A. Vârciu e star TV, dar iată ce s-a întâmplat cu Adrian și Aurelian

Daria Petrescu 12.01.2021, 09:23
Ce mai fac băieții de la L.A. Vârciu e star TV, dar iată ce s-a întâmplat cu Adrian și Aurelian

Ce mai fac băieții de la L.A A fost una dintre cele mai de succes trupe în urmă cu aproape 20 de ani. L.A a luat naștere cu Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan, iar mai târziu în trupă a venit și Adrian Zainea. Cei trei au susținut concerte atât în țară cât și în străinătate, iar succesul lor a fost unul fulminant. Dacă Liviu Vârciu este unul dintre cele mai des folosite nume în showbiz, despre Adrian și Aurelian se știu foarte puține lucruri. Asta pentru că, ei au decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Iată ce mai fac băieții de la L.A și ce s-a întâmplat cu Aurelian și Adrian.

Ce mai fac băieții de la L.A

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai iubiți oameni din showbiz. De-alungul anilor, acesta a prezentat și a participat la mai multe emisiuni tv. Chiar dacă pe plan muzical succesul nu a mai fost același, ca pe vremea când făcea parte din trupa L.A, proiectele au curs lanț.  A fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, însă cei doi au divorțat. Acum, acesta și-a refăcut viața alături de Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii.

Aurelian Ciocan

Aurelian Ciocan are 40 de ani și i se spunea Ache pe vremea când cânta în L.A. Acesta a renunțat definitiv la muzică, după ce trupa s-a destrămat. S-a mutat din București și s-a întors în Constanța, orașul natal. Aici și-a deschis o firmă de termopane care pare că i-a mers destul de bine. De asemenea, el s-a implicat și în agricultură.  Aureșian Ciocan a trecut printr-un divorţ, iar apoi s-a recăsătorit cu Ramona, pe 7 iulie 2012, după o relaţie de patru ani.

Adrian Zainea și-a încercat norocul cu un studio muzical

După destrămarea trupei, Adrian şi-a încercat norocul cu un studio muzical. Din păcate, afacerea n-a mers.

„Am avut un studio în Bucureşti, dar care nu a mers foarte bine din cauza pirateriei. Într-un an, de Crăciun, am plecat în Anglia, la nişte prieteni. Mi-a plăcut foarte mult şi am decis să rămân şi să urmez cursurile unui colegiu pentru a deveni bucătar, fiindcă întotdeauna mi-am dorit să am propriul restaurant. Acum lucrez ca bucătar secund într-un pub, dar vreau să mă întorc acasă şi să-mi deschid acolo propriul restaurant”, a mărturisit Adi pentru Libertatea, în urmă cu ceva ani.

Cum s-a format trupa L.A

În urmă cu mai bine de 20 de ani trupa L.A făcea senzație în muzică. Formația a fost înființată în anul 1998 de către Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan, iar mai târziu li s-a alăturat Adrian Zainea. Cu milioane de fani în țara întreagă, cei trei au cucerit publicul din România.

Primul album de studio a fost Femeia, vândut în 600.000 de exemplare, un record la acel moment. Se întâmpla în 1999. Au urmat încă șase materiale discografice.

Pentru albumul L.A. Club, produs împreună cu casa de discuri Music & Music, au abordat un gen muzical diferit de cel de până atunci, și anume dance.

În cariera lor, artiștii au avut șase turnee naționale și trei internaționale, au cântat pentru comunitățile de români din Statele Unite, Canada și Germania. În anul 2000 au lansat cartea Toată viața mea, produsă în colaborare cu Andrei Rosu.

Și anul  2001 a fost unul de succes. Trupa a obținut premiile „Cel mai bun album de muzică de petrecere”, iar doi ani mai târziu premiul pentru „Cel mai îndrăzneț proiect muzical al anului 2003”.

Urmăriți Impact.ro și pe