Ce legătură are un cunoscut om de televiziune cu divorțul lui Irinel Columbeanu de Monica Gabor. S-a aflat abia acum

Ioana Bucur 04.08.2022, 09:59
Ce legătură are un cunoscut om de televiziune cu divorțul lui Irinel Columbeanu de Monica Gabor. S-a aflat abia acum

La mai bine de un deceniu de la despărțirea de fosta soție, adevărul a ieșit la lumină. Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștior redacției Playtech – Impact.ro, Irinel Columbeanu a dezvăluit ce legătură are un cunoscut om de televiziune cu divorțul de Monica Gabor. Afaceristul a aflat adevărul după un an.

Adevărul despre divorțul lui Irinel Columbeanu de Monica Gabor

Cu sinceritatea cu care ne-a obișnuit deja, Irinel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri despre șirul de evenimente ce a dus la destrămarea căsniciei sale.

La cinci ani de la nuntă, o înregistrare video scandaloasă în care Irinel Columbeanu apărea cu două femei în jacuzzi-ul din Izvorani era ultima picătură pentru Monica Gabor, care i-a cerut divorțul printr-un email, episod povestit de afacerist în volumul 3 al cărții sale „Chintesența”, recent lansat.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ.

Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Ce legătură are un cunoscut om de televiziune cu divorțul lui Irinel Columbeanu de Monica Gabor. S-a aflat abia acum
Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici

La mai bine de 11 ani de la acel moment, într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, Irinel Columbeanu a mărturisit că regretă și acum despărțirea, dezvăluind și ce legătură a avut un cunoscut om de televiziune cu divorțul de Monica Gabor.

Este vorba despre Dan Capatos, care a fost, de fapt, unul dintre autorii morali ai filmării din jacuzzi. Columbeanu a adăugat că a fost supărat aproape un an pe vedeta Antena Stars, până când, la un șprit, prezentatorul i-a recunoscut ce s-a întâmplat. Recent, Capatos mărturisea că o perioadă a avut o firmă de detectivi particulari, care era ilegală la acea vreme.

„Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei. Și nici Monicăi și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici. Pe Dan Capatos am fost supărat cam un an, până când mi-a mărturisit singur ce făcuse, la un șpriț, într-un club”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...