Ce legătură a ajuns să aibă Cătălin Botezatu cu lanțul de magazine Kaufland. Puțini se gândeau la asta

Emanuela Pană 18.09.2021, 12:00
Ce legătură a ajuns să aibă Cătălin Botezatu cu lanțul de magazine Kaufland. Puțini se gândeau la asta

Cătălin Botezatu se confruntă cu anumite probleme de sănătate, fapt pe care l-a recunoscut în mai multe ocazii. Chiar cu câteva zile în urmă, celebrul creator de modă a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!“ nu a ținut, însă, cont de sfatul medicilor și a participat la un mare eveniment la doar câteva zile de la externare. Care este legătura dintre celebrul festival, Cătălin Botezatu și lanțul de magazine Kaufland, afli în continuare.

Legătura dintre Cătălin Botezatu și Kaufland

Cătălin Botezatu s-a numărat și el printre petrecăreții care au zburat în seara de 4 septembrie de la București la Cluj, acolo unde a avut loc cel mai mare festival de muzică din România – UNTOLD. Celebrul designer s-a declarat un adevărat fan al festivalului care a cucerit lumea, fiind nerăbdător să își întâlnească DJ-ul favorit. Mai mult, Bote i-a făcut și un cadou artistului, constând, așa cum probabil era de așteptat, într-o ținută creată de el.

Tiesto îmi place foarte tare. I-am făcut chiar și un cadou. Sper să îmbrace ținuta pe care i-am trimis-o. Nu vă spun ce e, dacă nu o va îmbraca?“, le spunea Botezatu ziariștilor aflați pe aeroportul din Cluj.

Creatorul de modă s-a distrat pe cinste la festival, împărtășind cu fanii din mediul online din experiența sa la UNTOLD. Într-un clip încărcat cu câteva zile în urmă pe contul său de Instagram, Cătălin Botezatu a făcut o mențiune care multora li s-a părut ciudată.

Concret, designerul făcea referire în postarea cu pricina la Kaufland, mulți neștiind că lanțul de magazine este unul dintre principalii sponsori ai festivalului. Cu alte cuvinte, Bote a promovat lanțul de hipermarketuri din Germania. Anul acesta, Kaufland a alocat pentru distracția de la Cluj, care s-a întins pe patru zile, nu mai puțin de 1.000.000 de euro.

Citește și: Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relațiile amoroase. Ce femeie l-a făcut să își piardă mințile: „Am iubit-o cu adevărat“

Creatorul de modă are probleme de sănătate

În ciuda faptului că nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, ajungând chiar la spital din cauza problemelor de sănătate, Cătălin Botezatu s-a urcat în avion și a plecat spre Timișoara, la doar câteva ore de la externare. Acolo a fost așteptat de organizatorii evenimentului „Timișoara Fashion Week“, unde a avut două prezentări de modă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

După ultimul tur de forță, fiind jurat atât la «Miss România», la București, cât și la «Mister Bulgaria», la Varna, artistului i s-a făcut brusc rău, ajungând ieri pe perfuzii, la spital. Nu a dorit să rămână internat, căci era așteptat, în aceeași zi, la filmările rubricii de modă «Așa da, așa nu!», din cadrul emisiunii «Teo Show», de la Kanal D“, au dezvăluit apropiații lui, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Ulterior, fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!“ a decolat din București cu destinația Cluj, pentru că nu putea rata distracția de la UNTOLD.

Deși ar fi trebuit să se odihnească, Bote nu a rămas acasă. A vrut să participe la celebrul eveniment de modă, unde vineri și sâmbătă va avea două prezentări de modă, colecția de rochii de lux și cea de costume bărbătești. Apoi, săptămâna viitoare, Cătălin Botezatu va fi la Cluj, la celebrul eveniment muzical UNTOLD“, au mai spus sursele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...