Ce le făcea prințul Harry angajaților săi. La ce probe de loialitate îi supunea. Dezvăluiri uluitoare

Ana Anitoiu 06.10.2022, 14:49
Ce le făcea prințul Harry angajaților săi. La ce probe de loialitate îi supunea. Dezvăluiri uluitoare

Au fost făcute dezvăluiri uluitoare despre ce le făcea Prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord angajaților săi. Ducele de Sussex îi supunea pe aceștia la unele probe de loialitate.

Prințul Harry, probe pentru angajații săi

Conform expertului regal Valentina Lowe, Prințul Harry are condiții și metode de recrutare destul de intense, ceea ce îi poate face pe unii candidați să se simtă inconfortabil. Ducele de Sussex ar obișnui să testeze în mod constant persoanele care lucrează cu el, ca să afle câtă încredere le poate acorda.

Potrivit specialistei, Prințul Harry are o puternică problemă de încredere în relația cu mass-media și cu angajații săi, din cauza faptului că mama sa, Prințesa Diana, era urmărită de paparazzi când a murit, în urma unui accident de mașină, și din cauza tuturor ocaziilor în care i-au fost depășite limitele intimității. În acest context, le-a cerut angajaților săi să-i dovedească loialitatea până la punctul în care i-a îngrozit.

„Harry avea această obsesie cu mass-media și înainte de a începe relația cu Meghan. Era foarte nefericit. Folosea mereu această expresie: sindromul palatului – atunci când angajații nu îi ofereau sprijin până la capăt, deoarece ar fi fost instituționalizați. Cedarea în fața presei era considerat de el un simptom cheie pentru acest sindrom, cum îl numea el”, a spus Valentina Lowe.

Ce le facea printul Harry angajatilor sai
Printul Harry si Meghan Markle

Prințul Harry, mai paranoic după începerea relației cu Meghan Markle

Aceste probleme ale Prințului Harry s-ar fi agravat după ce în viața lui a apărut Meghan Markle, actuala lui soție și mama celor doi copii ai săi. Ducele de Sussex ar fi devenit și mai paranoic și ar fi găsit noi modalități de a testa discreția celor mai apropiați colaboratori ai săi.

„A fost un test constant de loialitate: Ai de gând să mă protejezi sau ai devenit unul dintre ei, care nu va lupta pentru mine? A fost epuizant. Obsesia lui Harry față de mass-media; sentimentul său de frustrare; neîncrederea sa; testele constante de loialitate pentru propriul său personal: toate acestea existau înainte ca Meghan să intre în scenă.

Dar când ducesa a intrat în viața lui, cerințele au crescut, până la punctul în care personalul a simțit că nu poate scăpa de furia cuplului și că nu mai există limite în comportamentul acestuia.

A fost o experiență foarte dificilă pentru mulți dintre ei. Unii oameni mi-au spus că au fost complet distruși, s-au simțit rău și au fost șocați”, a mai spus Valentina Lowe.

Palatul Buckingham a hotărât să gestioneze cu ușile închise plângerile pe care unii dintre angajați de la Kensington le-au făcut împotriva Ducelui și Ducesei de Sussex pentru presupuse hărțuiri la locul de muncă.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...