Ce le-a spus Gheorghe Dincă celor din familia sa despre Luiza Melencu şi Alexandra Măceșanu. Se aude clar în înregistrări: “Nu sunt vii”

Stan Filon, Ana Ionescu 27.08.2021, 18:51
Ce le-a spus Gheorghe Dincă celor din familia sa despre Luiza Melencu şi Alexandra Măceșanu. Se aude clar în înregistrări: “Nu sunt vii”

Gheorghe Dincă a refuzat mult timp să discute cu familia sa, după gratii, deoarece se temea să nu fie înregistrat! Ei bine, într-un final, monstrul din Caracal a acceptat să se vadă cu membrii familiei sale, iar acum înregistrări din timpul unei astfel de întâlniri a apărut în presă!

Ce le-a spus Gheorghe Dincă celor din familia sa despre Luiza Melencu şi Alexandra Măceșanu

Pe înregistrările respective, se aude cum Gheorghe Dincă își avertizează copiii că ar putea fi ”luați” și ei. Mai mult de-atât, monstrul din Caracal spune că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu nu mai sunt în viață!

Iată transcrierea unei astfel de întâlniri pe care Gheorghe Dincă le-a avut cu copiii săi: ”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu jedecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Ce le-a spus Gheorghe Dinca celor din familia sa despre Luiza Melencu si Alexandra Macesanu
Ce le-a spus Gheorghe Dinca celor din familia sa despre Luiza Melencu si Alexandra Macesanu

”Și asta ce înseamnă dacă sunt vii?”

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea.

Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere.

Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea.

Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează.

Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu.

Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă”, spune Gheorghe Dincă, citat de Antena 3.

De cealaltă parte, familiile celor două tinerete dispărute așteaptă să se facă dreptate. Avocata familia Melencu a venit cu acuzații foarte grave și spune că ancheta a fost făcut cu un total dezinteres. Carmen Obârșanu spune că nici măcar nu au fost trimise spre expertizare toate cele 40 de probe biologice descoperite, fiind trimise doar trei dintre ele.

”Tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane, care au legătură foarte mare cu aceste infracţiuni”, a declarat Carmen Obârșanu.

Urmăriți Impact.ro și pe