Ce le-a cerut prințul Harry colegilor de la noul său loc de muncă. Felul în care vrea să se integreze soțul lui Meghan Markle

Iancu Andreea, Alexandra Chiric 30.03.2021, 18:27
Ce le-a cerut prințul Harry colegilor de la noul său loc de muncă. Felul în care vrea să se integreze soțul lui Meghan Markle

Ducele de Sussex lua în urmă cu câteva săptămâni decizia de a se angaja în cadrul unui start-up din Silicon Valley. Actualul său rol, ca director executiv, l-a determinat pe prințul Harry să ia o decizie și le-a cerut colegilor de la noul loc de muncă un lucru neașteptat. Astfel, soțul lui Meghan Markle încearcă să se integreze pe noul post.

Prințul Harry s-a angajat. Ce salariu primește acesta

Faptul că Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la titlul din cadrul Casei Regale britanice a dus la schimbări importante în viața celor doi. Cuplul s-a mutat peste ocean, în Statele Unite ale Americii, unde locuiesc într-o vilă superbă. Harry și Meghan se îngrijesc de micuțul lor, Archie, în așteptarea celui de-al doilea copilaș al cuplului, de vreme ce soția prințului este din nou însărcinată. De asemenea, independența financiară aleasă de cuplu, l-a adus pe Harry în fața deciziei de a se angaja. Noua funcție a fost anunțată pe site-ul oficial al companiei.

Prințul Harry a aplicat pentru un loc de muncă în cadrul corporației BetterUp Inc., din Silicon Valley, în funcția de Director de impact (Chief Impact Officer). Acesta se pare că va primi o sumă uriașă în cont, conform publicației The Sun, care vorbește de un salariu cu șapte cifre, calculat pe durata unui an de zile. Totuși, finanțele familiei sunt rotunjite de un acord semnat de Meghan și Harry cu Netflix, despre care se spune că valorează până la 100 de milioane de lire sterline.

Meghan Markle alături de soțul său, prințul Harry
Meghan Markle alături de soțul său, prințul Harry

Ce le-a cerut prințul Harry colegilor de la noul său loc de muncă

Având în vedere statutul de angajat, prințul Harry le-a cerut colegilor de la noul său loc de muncă un lucru neașteptat. Rolul de Director de impact l-a determinat pe Ducele de Sussex să insiste ca noii săi colegi să nu i se mai adreseze cu titlul de “prinț”. Harry își dorește să lucreze alături de ceilalți membrii ai companiei ca de la egal la egal. Cel care a anunțat această decizie este chiar Alexi Robichaux, CEO-ul companiei. Astfel, fostul moștenitor al Coroanei Britanice a renunțat la titlurile sale regale inclusiv la locul de muncă. Noua funcție a lui Harry este de a promova o aplicație utilizată de către corporațiile mari, prin care speră să îmbunătățească starea de bine a angajaților. Compania la care activează prințul Harry valorează aproximativ 1,25 miliarde de lire sterline.

Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor. Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile, a spus prințul Harry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI