Ce l-a făcut pe Hagi să izbucnească în lacrimi. Fiica lui, Kira, a dezvăluit tot

Nicu Stan 12.02.2021, 15:08

Ce l-a făcut pe Hagi să izbucnească în lacrimi. Fiica lui, Kira, a dezvăluit tot. Fiica marelui fotbalist este o actriță în plină ascensiune.

Kira Hagi, interviu emoționant. Cum este să fii fata lui Gheorghe Hagi. ”Turcii îi pupau picioarele”

Ce l-a făcut pe Hagi să izbucnească în lacrimi, iar fiica lui, Kira, a dezvăluit totul. Kira Hagi nu mai este demult fetița lui tata, ci a devenit o tânără actriță foarte apreciată.

Fata fostului internațional român a reușit, prin multă muncă, să își construiască propriul nume în lumea cinematografiei și a teatrului, având șanse de partea ei să se afime la adevărata ei valoare.

Cum este să fii fata lui Gheorghe Hagi

Kira Hagi a fost inivitata lui Marius Tucă în emisiunea pe care acesta o face la AlephNews. Aici, Kira Hagi a făcut dezvăluiri legate de copilăria ei și a lui Ianis Hagi, legate de părinții ei, precum și de cariera ei de actriță.

Astfel, Kira Hagi a dezvăluit că nu este o povară să fii fata lui Gică Hagi. ”Tata a fost tata și atât, însă lucrurile se schimbau atunci când ieșeam din casă”, a spus fiica lui Gheorghe Hagi.

Cum este Gheorghe Hagi ca tată

Kira a spus cee ce multă lume bănuia, și anume că Gheorghe Hagi este un tip foarte cool în viața de zi cu zi. ”E cel mai bun și haios tată din lume. Foarte iubitor și foarte atent cu noi. Când juca în Turcia, eu eram mică pe atunci, însă mama îmi povestea odată că tata nu putea ieși pe stradă deoarece turcii efectiv îi pupau picioarele și mâinile. Niciodată nu mergea în centru, în Istanbul”, a povestit Kira Hagi.

Legat de copilăria ei, Kira Hagi a amintit că a fost una normală și că nici ea, nici Ianis nu au fost răsfățați, ba din contră.

Părinții Kirei și ai lui Ianis Hagi, destul de stricți

Părinții noștri au fost destul de stricți cu noi, desigur în sensul bun al cuvîntului. A fost o binecuvântare fiindcă noi am crescut cu un handicap metaforic. Am fost privilegiați în multe privințe, iar acest lucru poate reprezenta un handicap.

Nu am știut ce înseamnă să nu avem mâncare pe masă, nu am știut ce înseamnă să mergi cu autobuzul. Am avut de toate, nu am avut nici o grijă și poate de aceea tata și cu mama au fost atât de stricți cu noi. În schimb, pot spune că am avut o relație deschisă cu părinții noștri, atât eu, cât și Ianis”, a declarat Kira.

Copiii lui Gheorghe Hagi și-au ales singuri drumul în viață

De asemenea, fiica lui Gheorghe Hagi a spus că părinții nu le-au impus pe ce drum să o apuce. ”Ne-au susținut 100% în tot ceea ce ne-am dorit să facem. Când le-am zis pentru prima dată că vreau să plec în America pentru a trăi visul american, au zis hai că mai vedem, mai vorbim, poate te vei răzgândi.

După ce am ajuns în America, la vârsta de 18 ani, mi-am dat seama că, de fapt, nu vreau să trăiesc visul american, ci vreau să trăiesc propriul meu vis”, a mai povestit Kira.

Cum i-a făcut Kira să plângă pe părinții săi

Kira a mai dezvăluit că părinții săi au plâns la un spectacol de-al ei. ”Mi-a spus o prietenă foarte bună că plângeau. Eu îi rog pe ai mei să nu vină, pentru că îi caut în public și nu mă mai pot concentra. Când am avut premiera, nu știam că o să vină atât de multă lume, atât de mulți tineri.

Din 2019 până în 2020, în februarie, au vent doar tineri. Veneau la sfârșitul piesei și spuneau vai, ce femeie incredibilă a fost Martha Bibescu. Ea este precum Hamlet. Întotdeauna a căutat iubirea la alții, dar nu a căutat-o în ea. A fost o femeie luptătoare. Bucuroasă că nu am uitat-o. Despre jocul meu ar spune că am făcut o mai nebună. Un pic de nebunie”, a mai spus Kira Hagi, ”Marius Tucă Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe