Ce l-a enervat pe Regele Charles în România: „Prea multe întrebări”

Badea Violeta 03.06.2023, 16:47

Regele Charles al III-lea a sosit în România vineri, pe data de 2 iunie. Prima oprire a acestuia a fost la București, mai exact la Palatul Cotroceni, unde a fost întâmpinat de președintele Klaus Iohannis şi de alte personalităţi din viaţa politică. Acum, monarhul Marii Britanii se află în Valea Zălanului în județul Covasna. La un moment dat, însă, acesta a fost scos din sărite de o jurnalistă insistentă. Iată ce întrebare i-a adresat!

Regele Charles al III-lea, scos din sărite de o jurnalistă

Regele Charles al III-lea a ajuns vineri, pe data de 2 iunie, în țara noastră, la nici o lună de la încoronarea sa. Este, de altfel, prima vizită oficială în afara Marii Britanii a acestuia în calitate de monarh.

Suveranul a fost primit, ieri, așa cum se cuvine la Palatul Cotroceni, de către președintele Klaus Iohannis. În schimb, astăzi, a pornit spre Valea Zălanului în județul Covasna.

Ajuns acolo, Regele Charles al III-lea a fost întâmpinat de către mai mulți localnici, dar și de către numeroși jurnaliști. Acesta a fost întrebat cum este în România și a răspuns: „Mereu este minunat în România! Sunt atât de impresionat să văd pe toată lume aici! Iubesc să vin în România. Toată”, potrivit Antena 3 CNN.

Ulterior, jurnalista a continuat cu întrebările: „Care este floarea dumnevoastră preferată în România?”. Însă, Regele Charles al III-lea nu a mai dorit să răspundă. Acesta i-a spus reporteriței: „Prea multe întrebări.”

Citește și Ce detaliu s-a observat pe mâinile Regelui Charles la sosirea în România. Boala ascunsă de care suferă!

Klaus Iohannis si Regele Charles
Klaus Iohannis si Regele Charles

Regele Charles al III-lea va sta cinci zile în România

Partenerul de viață al Reginei Camilla va petrece cinci zile în România. După ce a poposit în București, Regele Charles al III-lea a plecat în zona Transilvaniei.

Sâmbătă 3 iunie, acesta se află la proprietățile sale din județul Covasna, la Valea Zălanului în munții Baraolt, iar apoi va vizita satul Viscri, locul său favorit din România.

Citește și Cât costă o noapte de cazare în casa regelui Charles de la Valea Zălanului. Mulți români vor să vină aici!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...