Ce iubește, de fapt, Denise Rifai. Mărturie în premieră: ”Oamenii nu văd asta când se uită la mine”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 26.10.2021, 14:49
Ce iubește, de fapt, Denise Rifai. Mărturie în premieră: ”Oamenii nu văd asta când se uită la mine”

Denise Rifai este o vedetă de televiziune și jurnalist care s-a făcut remarcată datorită discursului său vertical și impunător când vine vorba despre interviurile cu diferite personalități. Dincolo de cariera sa însă, omul Denise Rifai ascunde o personalitate frumoasă, pe care a dezvăluit-o recent în cadrul unui interviu. Vedeta de la Kanal D a făcut o mărturisire neașteptată legată de viața sa intimă.

Dezvăluiri în premieră despre Denise Rifai

La vârsta de 36 de ani, Denise Rifai se poate considera o femeie norocoasă. Este frumoasă, are o carieră în plină ascensiune, iar emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, „40 de întrebări”, este în atenția publicului prin formatul său și invitații surpriză, care sunt puși în fața unor întrebări inedite. Carismatica Denise Rifai a făcut recent o mărturisire despre ceea ce iubește, de fapt, în cadrul unui interviu pentru revista Unica.

Frumoasa vedetă de la Kanal D este extrem de apreciată și, în ciuda aparențelor sale mai dure, cu care își primește unii invitați, Denise Rifai ascunde o sensibilitate aparte. Prezentatoarea a recunoscut că se bucură de popularitate, însă succesul o și responsabilizează, apreciând totodată comunitatea care s-a format în jurul noii sale emisiuni.

Mă bucur enorm că oamenii au primit atât de bine această emisiune, după cum dovedesc și audiențele. Pentru mine este o onoare ca ei să mă aprecieze și să își exprime părerile despre emisiune și invitații mei. Această popularitate este un atu, din punctul meu de vedere, și mă responsabilizează. E important pentru mine că am alături o comunitate puternică, oameni care cred în aceleași valori ca și mine, a povestit vedeta pentru sursa citată.

Ce iubește Denise Rifai, de fapt
Denise Rifai este prezentatoarea „40 de întrebări”, la Kanal D

Cum este, în realitate, vedeta Kanal D

Dincolo de femeia puternică pe care o afișează în fața camerelor, Denise Rifai speră ca telespectatorii să îi descopere și latura sensibilă. Vedeta recunoaște că este un om bun, care se concentrează pe credința în Dumnezeu și dorința de a face bine celor din jur.

Oamenii nu văd la televizor o altă Denise Rifai. Dar pe lângă femeia puternică, îndrăzneață, sper ca publicul să perceapă și acea latură sensibilă a mea. Sunt un om bun, structural, cu credință în Dumnezeu, iar curajul îmi vine tocmai din dorința de a face bine. Nu suport minciuna, oamenii care își umilesc semenii și am și eu momentele mele de slăbiciune. Dar mereu găsesc în mine resurse pentru a reveni și mai puternică decât înainte, a explicat Denise Rifai pentru unica.ro.

Care sunt activitățile prin care Denise se relaxează

Atunci când nu se ocupă de emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Denise Rifai recunoaște că îi place să se delecteze cu presa. De asemenea, apreciază momentele în care ascultă muzică, bea cafea și stă la povești cu prietenii săi. Totodată, sportul o relaxează și o ajută să își pună ordine în gânduri, astfel că Denise obișnuiește să alerge.

Citesc presa, de pe mobil, laptop, tabletă, ce îmi e la îndemână, povestește ea. După cum vedeți, nimic nu scapă de ochiul meu vigilent. Ascult muzică, beau cafea, îmi dau întâlnire cu prietenii, alerg… Îmi face foarte bine să alerg, mi se limpezesc gândurile, se anulează tensiunea de orice fel… Sportul face parte din viața mea, e o constantă, cred că așa reușesc să îmi păstrez energia intactă, a mai povestit Denise Rifai în interviul pentru unica.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...