Ce interdicție majoră au primit ospătarii la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Nu au voie sub nicio formă

Beatrice Dumitru 27.05.2023, 19:31
Ce interdicție majoră au primit ospătarii la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Nu au voie sub nicio formă

Gina Pistol și Smiley au făcut marele pas și au devenit soț și soție după șapte ani de relație. Petrecerea de nuntă are loc într-o locație de basm, aflată la malul Lacului Snagov, iar miri au impus reguli stricte, inclusiv ospătarilor. Ce interdicție au primit aceștia de la Smiley și Gina Pistol.

Interdicția primită de ospătari la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit într-un cadru de poveste, iar pentru petrecerea de nuntă la care sunt așteptați în jur de 200 de invitați, au ales un restaurant spectaculos, decorat cu flori albe. Locul are o capacitatea de 400 de persoane și disoune de o terasă de 600 mp unde nuntașii se vor putea distra în voie.

Pentru că nu vor să apară imagini de la marele eveniment, mirii le-au dat o interdicție clară chelnerilor. Potrivit România TV, niciun ospătar nu are voie cu telefonul mobil la petrecere, pentru că au primit ordin de la Smiley și Gina Pistol să nu filmeze.

Ce interdicție majoră au primit ospătarii la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Nu au voie sub nicio formă
Smiley și Gina Pistol, interdicție pentru ospătari.

Ce meniu au pregătit Smiley și Gina Pistol

Pe rețelele de socializare, Smiley a postat cum arată locația unde va avea loc nunta.„Porțile-s deschise, mesele sunt pe poziții, scena e montată, bucătăria și barul freamătă, florile albe sunt așezate frumos în ramă, acum să mai vina și toți ai noștri și să dăm drumul la dans, dans, dans. Înainte de asta însă, am o întrebare pentru soția mea: Gina, dansezi? Azi și mereu? Hai si! ”

Smiley și Gina Pistol au organizat petrecerea de nuntă în cel mai mic detaliu, iar meniul va fi unul pe măsura locației în care are loc evenimentul. Invitații se vor delecta cu cele mai delicioase preparate pentru că meniul va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare și nu vor lipsi nici sarmalele, după cum a spus chiar Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...