Ce înseamnă să ai ascendent în Gemeni. Top avantaje și dezavantaje

Emanuela Pană 04.03.2021, 13:27

Pe lângă zodia propriu-zisă și compatibilitatea dintre semne, Ascendentul Zodiacal (ASC) reprezintă unul dintre cele mai populare subiecte de interes pentru cei pasionați de astrologie. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii și se referă la personalitatea și tot ceea ce ține de planul individual al unei persoane. Află, în continuare, ce înseamnă să ai ascendent în Gemeni.

Ce înseamnă să ai ascendent în Gemeni

Nativul cu ascendent în Gemeni se remarcă printr-o inteligență sclipitoare, o minte ascuțită, în permanentă activitate mentală. Originalitatea gândirii și creativitatea sunt punctele sale forte, caracterizându-se printr-o formă intelectuală de autopercepție și autoexprimare. Cel născut sub acest ascendent știe să-și formuleze ideile logic și clar, mai ales că de cele mai multe ori se identifică cu ele.

Dacă ai ascendentul în Gemeni, atunci e clar că nu suporți plictiseala, îți pace anturajul numeros și gălăgios și adori să te implici în diverse situații, care te țin antrenat. În schimb, se mai întâmplă și să-ți bagi nasul acolo unde nu-ți fierbe oala. Te fericește să fii copleșit de activități numeroase și să acumulezi cât mai multe cunoștințe și informații noi.

Ascendentul în Gemeni este o persoană sociabilă și iscusită la vorbă, manifestă o dorință crescută și continuă de comunicare, care încearcă mereu să își ducă gândurile și opinia până la capăt. Aceste persoane apreciază indivizii ingenioși și iscusiți, care dau dovadă de un umor subtil.

Nativului cu ascendent în Gemeni îi este extrem de ușor să intre în contact cu diverse persoane, reușind de cele mai multe ori chiar să-i inspire pe alții.

Citește și: Norocul în dragoste e determinat de ziua de naștere. Cu cine ești compatibil

Top avantaje și dezavantaje

Cel născut sub acest ascendent adoră să știe tot, astfel că deseori obișnuiește să îi tragă pe ceilalți de limbă, atrăgându-i în bârfe și intrigi, pentru a-și satisface pofta de noutăți picante și interesante.

Ascendentul în Gemeni. Calități și defecte
Ascendentul în Gemeni. Calități și defecte

Despre nativul cu ascendent în Gemeni s-ar putea spune că este o enciclopedie ambulantă în orice domeniu, deși acest caracter vast al cunoștințelor sale este, de cele mai multe ori, doar de suprafață.

Deși este prietenos și adaptabil în majoritatea timpului, nativul cu ascendent în Gemeni mai are și scăpări, momente în care își iese din fire și dă pe față aspecte mai puțin cunoscute ale temperamentului său.

Pentru că am vorbit aproape numai despre părțile sale forte, ar fi indicat să vă facem cunoștință și cu latura mai puțin dezirabilă a nativilor cu ascendent în zodia Gemeni. Meticulozitatea, precizia, ordinea sau statornicia nu se numără printre calitățile acestui nativ, care sare repede de la un lucru la altul.

Ascendentul în Gemeni este schimbător și capricios, dar, spre deosebire de nativul din zodia Gemeni, reușește să se țină cu picioarele pe pământ. Pentru el, tot ce se întâmplă în jur este ca un fel de exercițiu intelectual, punând sub semnul întrebării tot ce vede și tot ce se întâmplă. Orice fapt trebuie dovedit cu argumente logice sau cu acțiuni concrete, pentru a fi luat în considerare de nativul cu ascendent în Gemeni.

El are la fel de multe întrebări și curiozități și despre propria persoană, astfel încât ajunge să își cunoască foarte bine limitele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...