Ce înseamnă când te trezești mereu între orele 03:00 și 05:00 dimineață. Cine încearcă să-ți spună ceva

Cătălina Burghelea 30.11.2021, 11:32
Ce înseamnă când te trezești mereu între orele 03:00 și 05:00 dimineață. Cine încearcă să-ți spună ceva

Fiecare oră care trece are o anumită semnificație, deoarece fiecare număr deține o valoare, un simbol sau o sincronicitate. Dacă te trezești mereu între 3 și 5 dimineața, probabil că te afli în mijlocul unei treziri spirituale. În loc să te forțezi să adormi la loc, ai fi mai bine să acorzi atenție gândurilor și sentimentelor tale în acel moment, deoarece acestea pot fi foarte revelatoare. Te trezești între 3 și 5 dimineața? Iată ce înseamnă.

Ce înseamnă atunci când te trezești mereu între orele 03:00 și 05:00 AM

Trezitul între orele 3 și 5 fără alarmă are legătură cu meridianul energetic care străbate plămânii. Stresul, durerea sau tristețea pot cântări greu și pot provoca un dezechilibru al energiei pulmonare. Acesta poate fi în sine un mesaj. Poate că sufletul tău încearcă să-și exprime nevoile spirituale nesatisfăcute. Este posibil să îți solicite să te conectezi la el, astfel încât să îți poți găsi odihnă interioară.

Este posibil să primești un mesaj de la o putere superioară

S-ar putea ca trezitul între aceste ore să fie semnul unei puteri superioare. Această forță încearcă să-ți trimită un mesaj de pe lumea ailaltă, așa că fii atent la ceea ce are de spus. Încearcă să-ți amintești ce tocmai ai visat sau notează primele gânduri care îți vin în minte.

Este posibil să primești îndrumări

Dacă te trezești între aceste ore foarte des, este posibil să ai nevoie de îndrumare în viașța personală sau profesională. Cu toții facem parte din această lume dintr-un motiv și, dacă ești aproape de al tău, s-ar putea să ai nevoie doar de puțină claritate.

În această perioadă, mintea ta are acces ușor la starea hipnagogică, adică ești între a fi treaz și a fi adormit. Într-un fel, ești treaz, dar nu ești destul de ancorat în realitate, așa că poți accesa subconștientul tău și lumea viselor fără să fii destul de adormit.

Semnificația cifrei 3

Cifra 3 este asociată cu îngerii. Îngerii încearcă uneori să trimită un semnal asociat cu iubirea și vibrațiile bune.

Dacă vezi numărul 3 de trei ori sau te trezești la 3:33 am, obții valoarea 9 (3 + 3 + 3), ceea ce indică faptul că o binecuvântare se apropie de tine. 333 este un număr care indică creșterea și ruperea barierelor.

Ce simbolizează cifra 4

Acesta este momentul în care temperatura corpului tău este cea mai scăzută, așa că s-ar putea să te trezești deoarece trupul tău este fie prea cald, fie prea rece.

În numerologie, cifra 4 te poate determina să te concentrezi. Poate că ai încercat să faci prea multe deodată și asta te împiedică să construiești o bază solidă.

Ce ascunde cifra 5

Întreabă-te dacă ai fost prea critic cu tine în ultima vreme. Cifra 5 este un simbol al dragostei și al căsătoriei încă din cele mai vechi timpuri. Acesta include iubirea de sine.

Dacă te trezești la ora 5, îngerul tău păzitor poate avea și un mesaj despre viața ta amoroasă.

Cineva încearcă să-ți spună ceva

Despre semnificația acestor ore a vorbit și numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

„Între orele 03:00 și 05:00, o forță superioară încearcă să-ți spună ceva.

În general, acestea sunt orele în care poți să primești din viețile anterioare niște semnale, dar este și perioada de coșmaruri. Aceasta este o perioadă cu mesaje foarte păcătoase, pentru că practic, corpul cade în somnul profund.

Dacă treci printr-un moment dificil în viața ta și nu-l poți depăși, ai face bine să explorezi posibilitatea unei forțe superioare care încearcă să-ți vorbească.

Vorbim cu îngerul nostru păzitor și el poate ne ghidează, iar în noaptea următoare primim mesajul mai clar.”, a explicat Mihai Voropchievici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...