Ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă sau cea dreaptă. Detaliul pe care nu-l știai

Andreea Bisinicu 28.11.2020, 13:18
Ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă sau cea dreaptă. Detaliul pe care nu-l știai

Ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă sau cea dreaptă. Detaliul pe care nu-l știai. Chiar dacă nu esti superstițios, e bine să citești asta. Ce trebuie să faci pentru a scăpa de toate datoriile pe care le ai.

Ce înseamnă dacă te mănâncă palma stângă sau cea dreaptă

Românii sunt foarte superstițioși. Le știu pe toate, din bătrâni. Dacă spargi oglinda, ai șapte ani de ghinion. Dacă verși sarea la masă, te cerți cu cineva. Dacă plătești facturi lunea, nu vei avea bani. Dacă scoți gunoiul noaptea, vei atrage lucrurile rele. Dacă pui geanta pe jos, atragi sărăcia. Dar te-ai întrebat ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă sau cea dreaptă? Ai ghicit. Are legătură cu banii și bunăstarea ta materială. Experții în chiromanție, arta de a citi în palme, au arătat că prin palme ne trec energiile din corp. Conform lor, palma stângă este considerată a fi pasivă, în timp ce palma dreaptă este considerată cea activă.

Dacă ești superstițios, se spune că atunci când te mănâncă palma stângă ar fi bine să freci interiorul palmei de un obiect de lemn. De ce? Ca să scapi de datorii, binențeles. Din vremuri străvechi se spune că atunci când te mănâncă palma stângă trebuie să dai cuiva o sumă de bani. Implicit, când vine vorba de cealaltă mână e clar că treburile stau invers. Așadar, când te mănâncă palma dreapta, bucură-te! Înseamnaă că vei primi o sumă de bani care te va bucura, cu siguranță.

Secretele cititului in palma. Ce trebuie sa faci daca te mananca palma stanga
Secretele cititului in palma. Ce trebuie sa faci daca te mananca palma stanga

Ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă

Ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă. Pentru că românii știu să facă haz de necaz, indiferent de situația în care se află, cei mai mulți dintre ei vin cu cele mai ingenioase soluții ca să nu te mai preocupi de aspectul acesta. Unii spun să ții mereu un obiect în mâna stângă, ca să nu te mănânce palma. Alții spun să acoperi palma stângă cu o mănușă, ca să nu simți furnicăturile din interiorul palmei. Binențeles, toate aceste glumițe sunt făcute de persoane care nu cred în superstiții. O altă superstiție spune că atunci când te mănâncă palma stângă ai nevoie de ajutor sau un anumit serviciu, de la cineva. Lucrurile de acest gen, în marea majoritate a timpului, necesită bani, deci tot la bani ne întoarcem.

Soluția salvatoare, atunci când te mănâncă palma stângă, ar fi să freci mâna stângă de un obiect de lemn. Fie că vorbim de mobila din casă, de vreun scaun sau masă, de un butuc de copac din pădure sau vreo bancă din parc, important e ca obiectul respectiv să fie făcut din lemn. Explicația este simplă. Aparent, lemnul te ajută să scapi de energiile negative din jurul tău. De asta se spune ca atunci când auzi ceva de rău trebuie să bați în lemn. Nu este nevoie ca obiectul de lemn să aibă dimensiuni titanice. Superstiția spune că este suficient să freci palma de colțul mesei sau de mânerul de la tacâmuri.

Urmăriți Impact.ro și pe