Ce înălțime are, de fapt, Daniela Crudu, atunci când nu poartă tocuri

Daria Petrescu 16.02.2020, 16:14
Ce înălțime are, de fapt, Daniela Crudu, atunci când nu poartă tocuri

Până în urmă cu mai bine de doi ani, Daniela Crudu era o prezența nelipsită de pe micul ecran, fiind asistență tv la Antena 1. De ceva timp însă, această a preferat să stea departe de camerele de filmat și să își țină secretă de public, viață personală. Însă, sunt și câteva amănunte, pe care puțin sunt cei care le știu, despre brunetă.

Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy asistente tv

În vârstă de 30 de ani, Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz. Fosta asistentă tv nu a ezitat nicioadata să își pună în valoare calitățile fizice. În ultima perioada, ea a slăbit enorm și s-a transformat total în urmă operațiilor estetice.

Daniela Crudu a fost operată de urgență in acest weekend
Daniela Crudu a fost operată de urgență in acest weekend

Deși, în online, sunt informații potrivit cărora înălțimea vedetei ar fi de 1,7 m, lucrurile nu stau tocmai așa. Puțini sunt cei care știu că Daniela Crudu nu este o femeie foarte înaltă, motiv pentru care ea apelează la un mic truc. Ea mizează pe tocuri extrem de înalte, pentru a avea o apariție impecabilă în public.

Daniela Crudu, bătută crunt de iubitul ei. Fosta asistență tv a fost operată de urgență

Daniela Crudu a fost operată de urgență in acest weekend, după ce a fost desfigurată de iubitul bătăuș. În timp ce vedeta se afla în spital, agresorul său a continuat să fie recalcitrant. El a fost escortat de polițiști la locuința în care s-au înregistrat scenele violente

Daniela Crudu a decis să fie transferat la o clinică privată, unde a fost operată la nas, anunta spynews.ro, citat de Cancan. Pe lângă fractura de piramidă nazală, ea s-a ales cu un traumatism cranio-facial si unul abdominal. Vedeta are si o entorsă la una dintre glezne.

Cine este Daniela Crudu

Timp de trei ani, Crudu a jucat rolul de „vecină” în cadrul matinalului ‘Neatza cu Răzvan și Dani difuzat pe Antena 1.
În ianuarie 2011, în urma unui scandal cu interlopul Leo de la Strehaia, Crudu a fost concediată. Tot în ianuarie 2011, Crudu a devenit asistenta lui Dan Capatos în emisiunea Un Show Păcătos

La începutul anului 2013, Crudu a părăsit emisiunea din cauza crizelor de gelozie făcute de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea. Apoi, Crudu a fost asistentă în cadrul emisiunii Superbingo Metropolis, iar mai apoi la Xtra Night Show.

În 2015, Crudu a fost „burlăcița” în cadrul reality show-ului Burlăcița difuzat pe Antena 1. Aceasta l-a ales ca partener pe  Valentin Gene, dar relația lor a ținut doar câteva luni.

Crudu a mai participat și la emisiuni precum, Vaporul iubirii, Poftiți pe la noi, Splash! Vedete la apă și Asia Express.
În martie 2009, Crudu a apărut în revista Playboy. I-a crescut popularitatea astfel încât, aceasta a ajuns să prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute.

Urmăriți Impact.ro și pe