Ce îl așteaptă pe regele Charles după ce va urca oficial pe tronul britanic. Previziunea îngrijorătoare a lui Nostradamus

Andra Daoud 03.10.2022, 09:32
Ce îl așteaptă pe regele Charles după ce va urca oficial pe tronul britanic. Previziunea îngrijorătoare a lui Nostradamus

O carte cu profețiile lui Nostradamus interpretate se vinde ca pâinea caldă, după moartea reginei. Volumul „Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future” a fost publicat în anul 2005, iar una dintre profeții o viza pe regina Elisabeta, fiind menționată vârsta exactă la care aceasta va muri. Ce se spune despre viitorul regelui Charles.

Profeția lui Nostradamus despre regele Charles

Profețiile astrologului Nostradamus sunt cunoscute în întreaga lume, iar o parte dintre ele au fost interpretate și adunate în volume precum „Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future”. Cartea, redactată de Mario Reading, a înregistrat vânzări-record după moartea reginei, iar motivul are legătură cu profeția care vizează familia regală britanică.

Autorul cărții a interpretat una dintre profeții astfel: „Regina Elisabeta a II-a va muri în jurul datei de 22 (reprezentând anul 2022), la vârsta de aproximativ 96 de ani”. Profeția se extinde și asupra regelui Charles al III-lea, căruia Nostradamus nu îi prezicea deloc un viitor strălucit și o domnie lungă pe tronul Regatului Unit.

Potrivit profeției astrologului, regele ar urma să abdice de la tron, din cauza resentimentelor pe care o parte a populației britanice i le poartă, din cauza divorțului de prințesa Diana. Există însă și teorii actuale, care susțin că regele ar putea abdica după câțiva ani, din cauza vârstei înaintate și a sănătății șubrede, pentru a-i lăsa moștenire tronul fiului său, William.

Previziunea lui Nostradamus lansează însă o altă ipoteză în legătură cu cine i-ar putea lua locul lui Charles pe tron. Interesant este că, potrivit interpretării autorului cărții, după abdicarea regelui Charles, tronul ar fi preluat de către Harry, fiul cel mic al acestuia, și nu de către William, care este primul pe linia succesiunii la tron.

Ce il asteapta pe regele Charles dupa ce va urca oficial pe tronul britanic. Previziunea ingrijoratoare a lui Nostradamus
Regele Charles si fiul sau cel mic, printul Harry

Regele Charles va fi încoronat anul viitor

După moartea Elisabetei, Charles a preluat tronul, iar ceremonia de învestitură a fost una restrânsă, în cadrul căreia s-au îndeplinit formalitățile. Încoronarea urmează să aibă loc undeva în 2023 și, potrivit presei din Regat, va fi un eveniment mai puțin costisitor decât încoronările anterioare. În cadrul ceremoniei, Arhiepiscopul de Canterbury va așeza pe capul lui Charles coroana emblematică a Sfântului Edward.

Deși nu a anunțat oficial unde va avea domiciliul, este de așteptat ca noul rege împreună cu regina consoartă Camilla să locuiască la Palatul Buckingham, în apartamentul lor. La scurt timp după moartea Elisabetei, o parte dintre angajații de la Clarence House, reședința lui Charles și a Camillei, au fost anunțați că ar putea rămâne fără locuri de muncă, după ce noul rege și soția lui vor părăsi locația.

 

 

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe