Ce îi reproşează Andra lui Cătălin Măruţă. S-a aflat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

Ioana Bucur 14.02.2021, 12:19
Ce îi reproşează Andra lui Cătălin Măruţă. S-a aflat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

A încurcat-o! Chiar în ziua de Valentine’s Day, s-a aflat ce îi reproșează Andra lui Cătălin Măruță. Jurata de la Românii au Talent nu s-a ascuns și a povestit tot ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp în casa lor.

Ce îi reproșează Andra lui Cătălin Măruță

Valentine’s Day a început cu flori și cadouri de suflet în casa Măruță. Cu toate că nu a dus lipsă de dovezi de iubire și apreciere, iată ce îi reproșează Andra lui Cătălin Măruță. Artista a postat pe secțiunea de Story de pe Instagram mai multe clipuri video în care arată două buchete superbe de flori, însă a ținut să precizeze, de fiecare dată, un detaliu important: nu au fost oferite de soțul ei! Veselă și zâmbitoare, așa cum ne-am obișnuit să o vedem, Andra a dat de înțeles că „reproșul” este de fapt, o glumă. Cu toate astea, ca orice femeie, cu siguranță așteaptă să primească și de la simpaticul prezentator astfel de cadouri.

„Vreau să vă mulţumesc pentru aceste buchete frumoase. Nu, florile nu sunt de la Măruţa”, a spus Andra, pe InstaStory.

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar fanii ei devotați nu uită niciodată să îi trimită câte un dar simbolic, în cele mai importante momente din viața sa. De Valentine’s Day, jurata de la Românii au Talent a primit două buchete superbe de flori de la două admiratoare, împreună cu câteva prăjituri personalizate, scrisori și o fotografie cu fericitul cuplu. Artista s-a mândrit cu darurile pe platformele de social media și le-a mulțumit că le sunt mereu aproape.

„Mulțumim că apreciezi relația mea cu Cătălin, dragostea dintre noi. Mereu ai fost alături de noi și îți mulțumim din suflet. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase. Vă iubesc pe fiecare în parte”, a transmis Andra.

Ce îi reproşează Andra lui Cătălin Măruţă
Ca a primit Andra de Velentine’s Day

Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii, infectați cu noul coronavirus

Cătălin Măruță a fost cel care a anunțat că el și toți cei din familia sa au fost infectați Covid-19. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de spitalizare, dezvoltând o formă ușoară a bolii. În timp ce Cătălin s-a simțit epuizat, cei doi copii, David și Eva, au fost plini de energie. De fapt, Eva a profitat de timpul petrecut în carantină și ar fi încercat chiar să îi dea câteva lecții de dans tatălui său.

„Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a povestit prezentatorul de la Pro TV.

Andra, în schimb, nu a trecut chiar atât de ușor prin experiența SARS-CoV-2. Artista a avut câteva zile grele, cu dureri musculare. În urmă cu câteva zile, ea anunța, pe o rețea socială, că vocea sa a fost afectată și că nu mai poate cânta, pentru că nu are voie să facă eforturi prea mari.

„Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a spus Andra, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...