Ce îi pregătește PRO TV lui Tudor Chirilă, după ce se încheie sezonul 9 Vocea României. Surpriză mare pentru fani

Redacția IMPACT 20.12.2019, 14:59
Ce îi pregătește PRO TV lui Tudor Chirilă, după ce se încheie sezonul 9 Vocea României. Surpriză mare pentru fani

2020 pare să fie un an în care se anunță surprize uriașe pe micile ecrane pentru fanii postului de televiziune Pro TV. Românii vor avea parte de surprize multiple care vin din partea noului sezon al serialului Vlad.
S-a confirmat de reprezentanții Pro TV că povestea lui Vlad va merge mai departe. Mai mult decât atât, dar producătorii serialului par să aibă un as în mânecă referitor la următorul sezon.

Ceea ce nu se cunoaște deocamdată este că producătorii şi echipa acestui proiect îşi doresc să aducă un suflu nou producţiei şi vor introduce intrigi noi în poveste, dar şi actori de top şi personaje interesante care să dea un suflu nou acestui proiect, transmite spynews.ro.

Cine va apărea în noul sezon al serialului Vlad

Se aude că Anghel Damian, actorul care a devenit și scenaristul producției anunță noi protagoniști care ar urma să facă parte din distribuția. Se zvonește că marea surpriză ar fi Tudor Chirilă, actorul şi cântăreţul care are o mulţime de fani şi care în prezent este antrenor la emisiunea ”Vocea României”, care va avea finala în această seară. Misiunea sa la emisiunea de talente se încheie însă diseară, când sezonul 9 îşi va desemna câştigătorul, prin urmare va avea timp să se pregătească pentru filmările care se vor derula pentru serialul Vlad.

Tudor Chirilă, unul din antrenorii de la Vocea României
Tudor Chirilă, unul din antrenorii de la Vocea României

Aceleași surse mai spun că în noul sezon al serialului Vlad se vor mai alătura și Octavian Strunilă, Paul Ipate, Carmen Tănase, Doru Ana sau Raluca Aprodu.

Serialul Vlad este inspirat din povestea lui Monte Cristo și spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, fiind acuzat de un jaf pe care nu l-a comis. Situația nedreaptă în care s-a aflat îl face să revină după patru ani sub numele de Vlad Pop, cu un plan de răzbunare. Personajul este interpretat de Adrian Nartea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: