Ce îi dă Ilie Năstase cadou de nuntă Simonei Halep. Fostul tenismen a recunoscut: „E mai bogată decât mine”

Stan Filon 15.09.2021, 14:06
Ce îi dă Ilie Năstase cadou de nuntă Simonei Halep. Fostul tenismen a recunoscut: „E mai bogată decât mine”

S-a aflat ce îi dă Ilie Năstase cadou de nuntă Simonei Halep! Fostul tenismen a spus că nu va sta prea mult la nunta Simonei Halep, deoarece are propria petrecere acasă, deoarece frumoasa lui soție împlinește 44 de ani chiar pe data de 15 septembrie.

Ce îi dă Ilie Năstase cadou de nuntă Simonei Halep

Ilie Năstase a ținut-o din petrecere, în petrecere, așa cum îi place, de fapt. Fostul nr 1 mondial a fost și ieri la o petrecere organizată de o prietenă de-a soției sale, iar astăzi este pregătit să meargă la nunta Simonei Halep, care se cunună religios, de fapt, cu Toni Iuruc.

Chiar Ilie Năstase a dat-o de gol pe Simona Halep atunci când a dezvăluit data exactă a nunții jucătorei de tenis. Aceasta nu s-a supărat însă. ”Am dat-o de gol pe Simona pentru că am fost întrebat ce fac pe data de 15 septembrie. Eu ştiam ce fac şi nu puteam minţi”, a declarat Ilie năstase pentru fanatik.ro.

Ce ii da Ilie Nastase cadou de nunta Simonei Halep
Ce ii da Ilie Nastase cadou de nunta Simonei Halep

”Stăm câteva ore”

Acum, fostul tenismen a recunoscut că Simona Halep l-a rugat să nu-i ducă vreun cadou scump sau bani, însă fostul tenismen a spus exact cu ce va merge la nunta bunei sale prietene. ”Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?! Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri. Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine”, a mai comentat în stilul său caracteristic Ilie Năstase.

Simona Halep are emoții mari pentru nuntă, fapt pe care i l-a mărturisit lui Ilie Năstase. Acesta a îmbărbătat-o și i-a spus că la Wimbledon a fost mult mai greu. Acum trebuie doar să spună ”DA”. ”Mi-a zis Simona că are mari emoţii pentru ziua de mâine (n.r. miercuri, 15 septembrie). I-am zis că finala de la Wimbledon a fost mai grea decât ce o aşteaptă mâine. Atunci au contat emoţiile, acum spune ‘Da’ şi gata, a terminat. Sunt tineri, sunt împreună de doi, trei ani, cred, şi au toată viaţa înainte. De ce să ai emoţii?”, a mai ”dat din casă” Ilie Năstase.

Ioana împlinește 44 de ani

Fostul tenismen a spus că nu va sta prea mult la nunta Simonei Halep, deoarece are propria sa petrecere acasă, deoarece o sărbătorește pe soția sa, Ioana, care împlinește 44 de ani. ”Petrecem alături de prietenii ei. Ioana şi fiul ei au rezervat la un restaurant, de aici, din Constanţa. Nu ştiu unde e, dar nici nu mă interesează. Nu i-am luat nici un cadou, Ioanei.

Nu am avut de unde să îi iau. Suntem la Constanţa de câteva zile şi nu aveam de unde să cumpăr ceva frumos. Îi iau un buchet de flori, pentru că ei îi plac foarte mult florile. Mă revanşez la Bucureşti. Atunci o să îi cumpăr ceva frumos, preţios. Nu mă ratează Ioana. Îşi alege ea ce vrea”, a spus Ilie Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...