Ce i-a spus o fetiță lui Ludovic Orban, de Ziua Copilului. Liderul PNL a rămas mască

Ioana Bucur 01.06.2021, 19:01
Ce i-a spus o fetiță lui Ludovic Orban, de Ziua Copilului. Liderul PNL a rămas mască

Fostul premier i-a primit cu brațele deschise pe cei care au vrut să vadă ce înseamnă, de fapt, viața de parlamentar. Ce i-a spus o fetiță lui Ludovic Orban, de Ziua Copilului. Liderul PNL a rămas mască.

Ce i-a spus o fetiță lui Ludovic Orban, de Ziua Copilului

Marți, 1 Iunie, a fost ziua porților deschise la Palatul Palamentului. Sute de copii au vizitat cea mai importantă instituție a țării, iar printre cei care i-au primit cu entuziasm a fost nimeni altul decât Ludovic Orban, fostul premier. Liberarul a dat mâna cu câțiva dintre ei, a făcut poze, le-a răspuns tuturor întrebărilor și i-a poftit chiar și în biroul său de lucru.

„Am o bucurie fără margini să-i întâmpin pe copii astăzi la Palatul Parlamentului. Au venit într-un număr impresionant, iar energia pozitivă pe care au adus-o, forfota care a umplut clădirea Parlamentului prin curiozitatea celor mici, au făcut această zi ploioasă să devină una însorită. Le urez mulți ani fericiți, plini de bucurii și de voie bună tuturor copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie.

Felicit, totodată, organizatorii porților deschise de la Camera Deputaților cu ocazia Zilei Copilului, care mi-au adresat invitația de a deschide publicului și biroul meu de lucru”, a scris Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

Ce i-a spus o fetiță lui Ludovic Orban, de Ziua Copilului. Copila l-a impresionat pe fostul premier, mărturisind că își dorește să devină cosmonaut și să ajungă până pe Lună, pentru că îi place să plutească.

„Să plutești pentru că nu este gravitație. Pământul te trage, e gravitație mai mare. Sunt și alte planete. Luna e un satelit. Ai timp să vezi, să îți alegi planetele pe care să zbori”, i-a răspuns Ludovic Orban.

Ce i-a spus o fetiță lui Ludovic Orban, de Ziua Copilului
Ludovic Orban, la Ziua Porților Deschise în Parlament

„E important ca şi copiii să vadă practic unde se iau decizii, une se fac legi şi, până la urmă, cum se iau aceste decizii care le afectează şi lor viaţa”

Ludovic Orban s-a bucurat de fiecare minut petrecut în compania musafirilor de la Palatul Parlamentului. Fostul premier le-a făcut și câteva mărturisiri din copilăria sa. Puțini ar fi bănuit că policiticianul a cântat la cor.

„Şi eu am cântat în cor, din clasa a V-a. Parcă nu ştiţi aplecarea mea spre muzică. Cui nu-i plac copiii? E un cântec foarte frumos care-i mai puţin cunoscut: «Copiii sunt o minune, înochii lor ascund o lume – de întrebări şi chemări, de vise şi căutări. Copiii sunt o minune»”, a afirmat Orban.

Liderul liberal a declarat că i se pare important „ca şi copiii să vadă practic unde se iau decizii, unde se fac legi şi, până la urmă, cum se iau aceste decizii care le afectează şi lor viaţa”.

Urmăriți Impact.ro și pe