Ce i-a spus Ana Porgras lui Zanni imediat după câştigarea marelui premiu de la Survivor 2021. Toată lumea a aflat

Ioana Bucur 12.07.2021, 17:42
Ce i-a spus Ana Porgras lui Zanni imediat după câştigarea marelui premiu de la Survivor 2021. Toată lumea a aflat

A fost revederea pe care mulți fani ai show-ului de la Kanal D o așteptau cu nerăbdare. Ce i-a spus Ana Porgras lui Zanni imediat după câștigarea marelui premiu de la Survivor 2021. Ce mărturisire emoționantă a făcut fosta concurentă.

Ce i-a spus Ana Porgras lui Zanni imediat după câştigarea marelui premiu de la Survivor 2021

După mai bine de jumătate de an în jungla din Republica Dominicană, Survivor România 2021 și-a ales marele câștigător. Pentru fanii emisiunii, cât și pentru mulți dintre concurenții eliminați din competiție, numele ultimului „Supraviețuitor” nu a fost o surpriză. Încă departe de România, Zannidache a mărturisit care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o după această experiență, dar și ce va face cu banii pe care i-a primit:

„E o lecţie să primesc toată susţinerea asta. Nu sunt obişnuit cu aşa ceva. Am 23 de ani de viaţă grea, nu doar aici a fost greu, a fost doar un examen care mi-a permis să mă evaluez. A meritat tot. Nu sunt accidentat, nu mă doare nimic, mergem mai departe. Experimentez nişte senzaţii unice. Vreau să îmi iau un apartament pentru că merit.

Momentul în care am câştigat m-a marcat. Asta s-a întâmplat şi în cazul unor colegi care au plecat acasă prea devreme.

E prea frumos să fie adevărat. O să încerc să nu mă grăbesc, am câştigat mulţi oameni de partea mea. Nu ştiu ce uşi mi se vor mai deschide acasă. Am de gând să rămân umil, să rămân eu”, a spus Zanni, la Teo Show.

Au fost momente emoționante în marea finală Survivor România 2021. Ce i-a spus Ana Porgras lui Zanni imediat după câştigarea marelui premiu de la Survivor 2021. Fosta concurentă a dezvăluit i-a fost alături cum a putut mai mult, din România:

„L-am susţinut cu toată puterea mea, i-am fost alături mereu, a spus Ana Porgras despre Zanni.

Raluca Dumitru, una dintre cele mai controversate și vocale concurente ale acestui sezon i-a spus că, din clipa în care l-a cunoscut, și-a dat seama că el va fi cel care va pleca acasă cu marele premiu.

„Nu te ştiam personal, dar când am ajuns în competiţie şi te-am cunoscut ţi-am zis clar că tu meriţi să câştigi. Ai toate ingredientele să reuşeşti“, a spus Raluca.

Ce i-a spus Ana Porgras lui Zanni imediat după câştigarea marelui premiu de la Survivor 2021
Ana Porgras și Zanni, la Survivor România

„Știu că avea nevoie să câştige”

Și Elena Marin a vorbit despre experiența Survivor și regretele cu care a părăsit competiția. Chiar dacă nu s-au înțeles niciodată, Zanni aruncând acuzații după acuzații la adresa ei, fosta Faimoasă l-a felicitat pentru reușită, precizând că acesta „avea nevoie să câștige”.

„A fost o experienţă unică, mă bucur că am luat parte la această finală. Îl felicit pe Zanni, ştiu că avea nevoie să câştige. Dar e important să înveţi din tot ce s-a întâmplat aici. Regret că nu am fost în finală, dar asta e… Publicul a decis. L-am felicitat pe Zanni, l-am strâns în braţe, s-a simţit o emoţie, clar” – Elena Marin.

Andrei Dascălu a fost la un pas să câștige marele trofeu Survivor 2021. Războinicul s-a declarat împăcat de evoluția sa, fiind mulțumit că a ajuns în finală datorită abilităților sale sportive.

„Am fost împăcat cu ideea. Pentru mine a fost ceva important doar pentru că am ajuns în finală, am meritat să fiu în finala pe criterii sportive. Nici nu mă gândeam că o să ajung până aici, aşadar pentru mine e o mare realizare. Mi-am făcut familia fericită. Nu este un capăt de lume, sper ca cei care m-au susţinut aici să mă susţină şi pe mai departe, vreau să ajung campion mondial”, a spus Andrei după finala Survivor 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...