Ce i-a scris pe Facebook criminalul din Arad iubitei sale după ce i-a omorât fetiţa. Detalii şocante

Ioana Bucur 02.11.2021, 19:24
Ce i-a scris pe Facebook criminalul din Arad iubitei sale după ce i-a omorât fetiţa. Detalii şocante

După ce a ucis-o cu sânge rece și i-a incendiat trupul, criminalul din Arad i-a trimis un mesaj pe Facebook iubitei sale. Ce a putut să îi scrie femeii căreia tocmai îi omorâse copilul.

Criminalul din Arad posta mesaje pe Facebook după ce i-a luat viața copilei

Florin Beniamin Crișan a recunoscut în fața anchetatorilor, în cele din urmă, cum a murit, de fapt, copila în vârstă de patru ani din Arad. A spus că fetița, Antonia, era agitată și voia mereu să se joace. Într-un acces de furie, a izbit-o cu capul de perete. Când și-a dat seama că nu mai respira, ar fi încercat să o resusciteze.

A scos hainele de pe ea, a spălat-o, a pus-o într-o valiză și a mers, cu un taxi, într-o zonă izolată, pe care o cunoștea bine, unde a turnat conținutul a două sticle de acetonă pe trupul ei și i-a dat foc. A chemat un alt taxi cu care s-a întors acasă.

24 de ore mai târziu, pe 31 octombrie, la ora 23:34, posta pe Facebook un mesaj pentru iubita sa, care era internată la maternitate, după ce abia născuse al treilea copil. Femeia a fost impresionată sincer de declarația de dragoste, neștiind, în acel moment, că omul care își declara dragostea pentru ea îi omorâse fiica.

„Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este ce-a (sic!) mai frumoasă întâmplare din viața mea . Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecții,

Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Beniamin Crișan.

Impresionată de mesajul bărbatului, mama Antoniei i-a răspuns pe Facebook cu un link al unei melodii de dragoste.

Ce i-a scris pe Facebook criminalul din Arad iubitei sale după ce i-a omorât fetiţa. Detalii şocante

„S-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru”

După ce s-a stabilit că el este principalul suspect în cazul morții copilei în vârstă de patru ani, oamenii legii au descins, marți dimineață, în locuința în care s-ar fi comis crima.

„Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia.

Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore – persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad -, este cunoscut ca un consumator de droguri”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...