Ce i-a reproşat soacra lui Dani Oţil după ce s-a aflat cât costă o supă în restaurantul lui. Matinalul a încurcat-o!

Badea Violeta 08.02.2022, 13:00
Ce i-a reproşat soacra lui Dani Oţil după ce s-a aflat cât costă o supă în restaurantul lui. Matinalul a încurcat-o!

Dani Oțil este unul dintre cei mai populari prezentatori TV din România. Dincolo de micul ecran, matinalul este și un prosper om de afaceri. Acesta deține un restaurant de lux în Capitală. Recent, presa a relatat câți bani scot din buzunar românii pentru o masă la restaurantul matinalului, iar colegul său de emisiune, Răzvan Simion, a glumit pe seama acestui lucru.

Cum a reacționat soacra lui Dani Oţil după ce s-au aflat prețurile din restaurantul lui

De curând, presa a dezvăluit cât costă o supă în restaurantul lui Dani Oțil. Cu această ocazie, Răzvan Simion a făcut o glumă pe seama acestui lucru.

Așa cum era de așteptat, reacția colegului său nu a întârziat să apară. Acesta a mărturisit că el nu a citit articolul respectiv, în schimb soacra sa s-a informat cu privire la tarifele cuprinse în meniul localului și i-a reproșat un anumit lucru.

„Răzvan: Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă!

-Prețul?

– 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.

– Păi la prețurile astea!

Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil”!

Dani Oțil: Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a fost dialogul amuzant dintre Răzvan și Dani.

Dani Otil
Dani Otil

Cât trebuie să plătească românii pentru o masă la restaurantul lui Dani Oțil

Restaurantul matinalului de la Antena 1 a fost inaugurat în anul 2016. În prezent, localul este foarte apreciat de românii care i-au călcat pragul.

[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]

Conform review-urilor de pe pagina oficială de Facebook a restaurantului, oamenii au lăudat servirea ireproșabilă, decorul minunat, dar și mâncarea delicioasă.

Prețurile localului The Grill sunt extrem de diversificate, în funcție de preparatele alese. Meniul conține burgeri, paste, pizza, fructe de mare, pește, dar și tot felul de aperitive.

De exemplu, persoanele care vor să comande somon trebuie să știe că pentru o porție de 100 de grame vor achita suma de 24 de lei.

Pe de altă parte, iubitorii fructelor de mare se pot răsfăța cu o porție de caracatiță, pentru care trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 39 de lei pe suta de grame. Românii care preferă deja celebra supă, mai exact Supa Zilei trebuie să plătească în jur de 25 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...