Ce i-a răspuns Andreea Bălan unei fane, care a acuzat-o că și-a înscenat divorțul. Replica artistei i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Redacția IMPACT 25.02.2020, 19:47
Ce i-a răspuns Andreea Bălan unei fane, care a acuzat-o că și-a înscenat divorțul. Replica artistei i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Andreea Bălan a evitat să comenteze în mod direct zvonurile legate de divorțul cu George Burcea, însă le-a dat de înțeles fanilor prin postările sale, cum a fost și cea de azi, de pe Instagram că acestea sunt adevărate. Însă, o fană o acuză pe artistă că și-ar înscena divorțul pentru bani.

Fanii o acuză pe Andreea Bălan că și-a înscenat divorțul. Replica artistei

Cântăreața de muzică pop a postat marți pe contul său de Instagram un mesaj prin care le-a dat de înțeles fanilor că traversează o perioadă grea. De asemenea, postarea Andreei Bălan vine în aceeași zi în care a apărut în mass-media vestea că George Burcea a fost prins la volan de către oamenii legii sub influența unor substanțe interzise.

Postarea Andreei Bălan a strâns peste 18.000 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor. Unii o susțin și o încurajează, în timp ce alții o acuză că și-a însecenat divorțul de George Burcea pentru bani.

andreea balan, fana, comentariu, instagram, divort
Ce i-a răspuns Andreea Bălan unei fane, care a acuzat-o că și-a înscenat divorțul

”Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ți însecena un divorț! Cei care o compătimiți și îi da-ți sfaturi…probabil se tevălesc pe jos și ea și George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă și de care își bat joc în așa hal! Deci, măi oameni buni! Aștia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-și joc de naivitatea voastră!”, a comentat o fană la postarea Andreei.

Ca replică Andreea Bălan i-a răspuns acesteia: ”Scrie în toată presa adevărul”. Răspunsul cântăreței i-a lăsat pe toți care sperau ca mariajul său să nu se termine așa, fără cuvinte. Mulți au spus că păreau făcuți unul pentru celălalt.

George Burcea s-a ales cu dosar penal, fiind depistat pozitiv pentru cocaină. Momentul șocant a avut loc pe data de 21 februarie, la ora 10:00, când bărbatul se afla la volanul unui automobil marca Mitsubishi, însă a ajung în atenția publicului în această dimineață. George Burcea a fost tras pe dreapta de către polițiști, pe Bulevardul Eroilor, din localitatea Voluntari, fiind la o distanță de doar câteva străzi de locuința sa și a artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe