Ce i-a putut spune Marius Elisei Oanei Roman la piscină. Toată lumea ştie acum: “Când nu sunt parale”

Badea Violeta 19.07.2021, 09:07
Ce i-a putut spune Marius Elisei Oanei Roman la piscină. Toată lumea ştie acum: “Când nu sunt parale”

Ce dulce e împăcarea! După ce au trecut printr-un divorț dureros, Oana Roman și Marius Elisei au reușit să treacă peste toate problemele și au luat-o de la zero în relația lor. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și își declară sentimentele pe rețelele de socializare. Iată ce i-a putut spune Marius Elisei Oanei Roman la piscină. Toată lumea ştie acum!

Ce i-a putut spune Marius Elisei Oanei Roman la piscină

După ce au trecut printr-un divorț dureros și părea că nu mai există cale de împăcare, Oana Roman și Marius Elisei au mai dat o șansă iubirii lor și par mai fericiți ca niciodată. Cei doi șters totul cu buretele și au luat-o de la început, Isabela este extrem de fericită să își vadă din nou părinții împreună.

De când au revenit la sentimente mai bune, cuplul a petrecut foarte mult timp împreună și a vizitat foare multe locuri. Dovadă sunt fotografiile de pe rețelele de socializare. Într-o postare de pe Instagram, Marius Elisei a postat o imagine cu Oana Roman la malul mării, acolo unde și-au petrecut acest weekend.

Bărbatul nu a ezitat să-i facă parteneri sale o declarație de dragoste în versuri. La rândul ei, Oana Roman a distribuit imediat postarea și a răspuns la rândul ei cu o declarație scurtă, dar foarte profundă. „Te iubesc”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii cu ei doi.

„Dansăm și când este sărbătoare / Dansăm și la supărare / Dansăm și acasă și peste tot / Dansăm și în belșug și când nu sunt parale / Pentru că ne iubim așa cum suntem”, a fost declarația lui Marius Elisei pentru Oana Roman postată pe pagina sa de Instagram.

Ce spune Oana Roman despre o nouă casatorie
Ce spune Oana Roman despre o nouă casatorie

Ce spune Oana Roman despre o nouă căsătorie

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit pe data de 15 iunie 2014, iar pe data de 15 februarie 2021 au divorțat la notar. Cei doi au decis să se despartă pe cale amiabilă, iar după ce au mers la notar au făcut un filmuleț împreună în care le povesteau oamenilor despre decizia luată.

După o perioadă, viața i-a adus din nou împreună, iar Oana Roman se pregătește să devină mireasă pentru a doua oară. Vedeta a vorbit despre acest moment și a declarat că între ei va exista o reînnoire a jurămintelor, nu o cununie civilă.

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie.”, a dezvăluit Oana Roman, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.