Ce i-a putut spune Andreea Bălan lui Măruță despre Andra. Prezentatorul a rămas fără cuvinte

Nicu Stan 13.04.2021, 10:33

Ce i-a putut spune Andreea Bălan lui Măruță despre Andra. Prezentatorul a rămas fără cuvinte după ce cântăreața i-a spus-o cât se poate de clar.

Cătălin Măruță a rămas mut. Ce dezvăluiri i-a făcut Andreea Bălan despre soția lui, Andra

Andreea Bălan i-a făcut o destăinuire lui Cătălin Măruță în emisiunea lui. Mărturisirea are legătură cu soția prezentatorului, cu Andra. Astfel, Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte.

Venită în emisiunea lui Măruță, Andreea Bălan i-a recunoscut acestuia că nu are vocea Andrei și că astfel a trebuit să se adapteze, să iasă în evidență cu ceva ca și cântăreață.

Andreea Balan i-a recunoscut lui Catalin Maruta ca nu are vocea Andrei
Andreea Balan i-a recunoscut lui Catalin Maruta ca nu are vocea Andrei

Andreea Bălan a recunoscut că nu are prea are voce

„Când am plecat în Mexic, la competiția de dans, am zis că trebuie să mă întorc acasă cu medalia. Alea două luni jumate au fost cele mai grele din viața mea. Dar când am venit acasă cu medalia de argint mi-am zis că ăla e momentul să îmi schimb cariera.

Și m-am gândit ce să fac să nu fiu că ceilalți artiști, să fiu specială. Pentru că nu am o voce… Ca Andra, de exemplu. Și atunci am făcut show-uri de revistă. A fost un moment decisiv. Trebuia să mă diferențiez cu ceva”, a povestit Andreea Bălan, la podcastul „Acasă la Măruţă”.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

Pe de altă parte, Andreea Bălan spune că l-a iertat pe George Burcea și lasă să se înțeleagă, pentru încă o dată, că ea nu are nicio vină în ruptura care a intervenit între ei.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia că eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

Fetițele s-au obișnuit fără George Burcea

De asemenea, cântăreața a povestit cum se descurcă cu cele două fetițe, în contextul în care actorul nu mai locuiește cu ele. Andreea Bălan a recunoscut că are mai mult de furcă cu cea mare, cu Ella, care tot așteaptă să fie în vacanță cu ambii părinți.

”Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mai mărturisit Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe