Ce i-a putut recomanda medicul lui Răzvan Simion pentru a scăpa de insomnie. Aşa tratament să tot primeşti

Ana Ionescu 18.05.2021, 13:51
Ce i-a putut recomanda medicul lui Răzvan Simion pentru a scăpa de insomnie. Aşa tratament să tot primeşti

Răzvan Simion a mărturisit că într-o perioadă a avut mari probleme cu somnul. Nu reușea să adoarmă și se simțea foarte obosit. Pentru că insomnia persista, matinalul de la Neatza a hotărât să ceară sfatul unui medic. A rămas însă uimit de tratamentul pe care i l-a recomandat doctorul.

Ce tratament a primit Răzvan Simion de la medic pentru insomnie

În cadrul emisiunii Neatza, difuzată astăzi la Antena 1, a fost invitat doctorul Mihail Pautov, medic specialist chirurgie generală la Institutul Fundeni. Acesta a vorbit despre un nou proiect pe care îl va realiza în colaborare cu trustul Intact. Mai exact, medicul Mihail Pautov va avea propria emisiune medicala în care va încerca să le prezinte telespectatorilor o noua viziune asupra practicii medicinei.

Cu aceasta ocazie, Răzvan Simion și-a amintit și el că a primit un tratament neconvențional de la medicul său pentru insomnie. Acesta a mărturisit că a rămas uimit de recomandarea făcută de doctor, însă i-a urmat sfatul şi a scăpat de problemele cu somnul.

”Aveam o problemă cu somnul și am sunat medicul să îl întreb ce să fac. Mă așteptam să îmi prescrie niște pastile ceva, dar el mi-a zis: joci 30 de minute de tenis și bei 40 ml coniac. Am reușit să dorm”, a povestit Răzvan Simion în ediția de azi de la Neatza cu Răzvan și Dani, citat de playtech.ro.

Ce i-a putut recomanda medicul lui Razvan Simion pentru a scapa de insomnie2
Medicul Mihail Pautov va prezenta o emisiune la Antena 1 

Cine este medicul Mihail Pautov

Medicul Mihail Pautov este unul dintre cei mai urmăriți doctori în mediul virtual. El are un canal de YouTube, unde postează foarte multe videouri în care oferă sfaturi de sănătate, viață și meditație, dar raspunde și la numeroase întrebări pe care i le transmit următorii săi. Prin emisiunea pe care o va prezenta la Antena 1 speră să îi ajute pe oameni și să îi facă să înțeleagă și să învețe cât mai multe lucruri despre menținerea sănătății.

„Emisiunea asta e visul meu de câţiva ani. Oamenii în primul rând se vor distra, vor râde, pentru că medicina nu trebuie să fie tristă, medicina poate să fie amuzantă, oamenii vor învăţa lucruri. Oamenii mai departe să preia mesajul, să-l respecte, să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă, să-şi îmbunătăţească sănătatea, să practice prevenţia şi practic să aibă un livestyle design”, a mărturisit medicul Mihail Pautov.

Urmăriți Impact.ro și pe