Ce i-a interzis Delia mamei sale să facă în public. Gina Matache: „Mă ceartă mereu”

Ioana Bucur 25.09.2021, 16:50
Ce i-a interzis Delia mamei sale să facă în public. Gina Matache: „Mă ceartă mereu”

Nu au avut cea mai strânsă relație în anii copilăriei, artista vorbind de mai multe ori despre stilul „spartan” de educație aplicat de părinții ei, însă acum rolurile s-au inversat. Gina Matache a mărturisit ce i-a interzis Delia să facă în public.

Delia sărbătorește nouă ani de la nunta cu Răzvan Munteanu

O carieră de succes, o armată de fani, un soț care o adoră și confortul material care îi permite să își satisfacă orice dorință. Delia are toate motivele să se considere o femeie împlinită. Zilele astea, parcă mai mult ca oricând, având în vedere că tocmai s-au împlinit nouă ani de la momentul în care ea și Răzvan Munteanu și-au unit destinele.

Cei doi au decis să sărbătorească evenimentul departe de România, bucurându-se de câteva zile de liniște și relaxare în spectaculoasa Sardinia. Nu au plecat singuri, ci împreună cu sora artistei, Oana, și soțul acesteia.

Acasă a rămas mama Deliei, care va fi „dădacă” pentru nepoții săi pentru câteva zile. Gina Matache este încântată că are ocazia să petreacă mai mult timp cu cei doi copii ai Oanei:

„Delia a plecat în Sardinia și a luat-o și pe sor-sa cu bărba-su cu ea. Așa că eu am rămas bonă! Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată! Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine!

Delia nu are nicio treabă cu banii. Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele”, a declarat mama Deliei, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Ce i-a interzis Delia mamei sale să facă în public. Gina Matache
Delia Matache si sotul ei

Gina Matache a continuat șirul dezvăluirilor despre fiicele sale, mărturisind că este fericită că Delia și Oana au ales doi bărbați deosebiți ca parteneri de viață.

„Eu sunt o mamă norocoasă. Mă înțeleg cu amândoi ginerii și cu cuscrele sunt prietenă la cataramă”, a mai spus mama Deliei.

Ce nu are voie Gina Matache să facă

Delia este un model de urmat pentru orică tănără din ziua de astăzi, însă încă există cârcotași care au o singură preocupare, când vine vorba despre artistă: când va avea un copil. Un subiect dificil, dar despre care nici mama ei nu poate da prea multe informații:

Delia își dorește copil, dar când o vrea Dumnezeu! Nu vreau să mă mai bag în casa ei! Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei!”, a mai spus Gina Matache.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...