Ce i-a făcut Mircea Diaconu prezentatorului PRO TV, Dragoș Bucur. Gestul umilitor a fost aspru taxat de fani

Redacția IMPACT 05.11.2019, 17:30
Ce i-a făcut Mircea Diaconu prezentatorului PRO TV, Dragoș Bucur. Gestul umilitor a fost aspru taxat de fani

Mircea Diaconu, în vârstă de 69 de ani este candidatul susținut de Pro România și ALDE, în cursa pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 10 și pe 24 noiembrie. Profesia de actor l-a propulsat în vizorul publicului înainte ca acesta să devină europarlamentar sau să intre în cursa pentru prezidențiale. Și chiar din această lume a teatrului ies astăzi dezvăluiri nemaiauzite despre acesta, chiar de la un fost colaborator. Ce a spus Dragoș Bucur despre posibilul viitor președinte al României?

De la actor la aspirantul independent care râvnește la fotoliul din Cotroceni

În 1982, Mircea Diaconu a devenit angajat al Teatrului Nottara din București, pe care a ajuns ulterior să îl conducă. Dar începând cu anul 2008, scena pe care Mircea Diaconu a decis să interpreteze roluri s-a transformat într-una de natură politică, lume în care fostul director de teatru a rămas și până astăzi, când este candidat la alegerile prezidențiale din acest an.
Înainte de a fi europarlamentar, dar și de a intra în cursa pentru prezidențiale, Mircea Diaconu a devenit cunoscut publicului larg pentru rolurile sale de pe scena teatrului românesc, unde a debutat prima dată în 1970, dar și din aparițiile sale de excepție în pelicule precum „Filantropica”, „Dănilă Prepeleac” sau, mai clasicul românesc, „De ce se trag clopotele, Mitică?”. Dar astăzi trecutul se pare că se întoarce împotriva lui. Poveștile pe care Mircea Diaconu vrea să le contureze în mass-media cu prilejul candidaturii sale la alegerile prezindențiale contravin însă cu spusele foștilor colegi de breaslă din lumea artistică. Ce spune Dragoș Bucur despre anumite incidente din trecut și prin ce a fost nevoit să treacă?

 

Dragoș Bucur, dezvăluiri umilitoare

Dragoș Bucur vine cu replici dure la adresa lui Mircea Diaconu, unul din aspiranții pentru funcția de Șef al Statului. Prezentatorul emisiunii „Visuri la Cheie” difuzată la Pro TV l-a criticat dur pe Mircea Diaconu pentru ipostazele umilitoare dintr-un turneul cu Teatrul Nottara, în care a fost pus să doarmă pe holurile unui teatru din Viena. El a postat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj la adresa lui Diaconu, însoțit de unul din clipurile realizate pentru alegerile prezidențiale.

„Hai că nu mai pot: omul ăsta m-a pus să dorm în holul teatrului din Viena când am fost în turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii în camere, el mi-a spus să dorm pe canapeaua din holul teatruui. Iar când am vrut să ies să măplimdeoarece mă simțeam umilit să dorm acolo, mi-a zis că dacă ies, până dimineață nu mai intru în teatru. El, un om”, a transmis Dragoș Bucur pe pagina sa personală de Facebook.

Ce a spus Dragoș Bucur despre Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidențiale?