Ce i-a făcut fostul soț lui Carmen Negoiță după divorț. ”A încercat să se răzbune” (Exclusiv)

Ioana Bucur 12.10.2021, 09:18

Crede în prietenie după divorț, chiar dacă, în cazul ei, s-a întâmplat exact opusul. Carmen Negoiță trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa – este logodită și face furori la „Bravo, ai stil” – însă nu poate uita niciodată traumele suferite în trecut. Într-un inteviu sincer acordat redacției Playetch- Impact.ro, vedeta a dezvăluit ce i-a făcut fostul soț după despărțire.

A trecut printr-un divorț dificil

Carmen Negoiță este una dintre cele mai iubite concurente din acest nou sezon „Bravo, ai stil”. Vedeta uimește cu fiecare apariție, dând dovadă mereu de rafinament, eleganță, dar și imaginație.

Nu e de mirare că admiratorii ei sunt convinși că are sute de ținute vestimentare…probabil sunt destul de aproape de adevăr. Carmen a stat de vorba cu reporterii Playtech- Impact.ro și a dezvăluit câteva secrete ale garderobei sale impresionante.

„Am, într-adevăr, o garderobă adunată în ani de zile, cu multe piese, pe unele nu le mai port, dar le țin pentru că au valoare sentimentală, altele sunt de colecție și sper că modă să revină… M-am despărțit de multe haine, unele, dăruite, altele, vândute.

Cei care mă urmăresc știu că sunt o „colecționară” de pantofi. Am făcut o selecție drastică în ea, sunt destul de tipicară și îmi place să le îngrijesc, dar ocupă extrem de mult spațiu. Am păstrat o parte din colecție, nu le port pe toate.

Am încercat să aduc în actualitate pe unele dintre ele în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Nu toate au avut succes, deși sunt niște piese frumoase, dar nu au prins la juriu. Publicul a fost, însă, extrem de încântat și a apreciat acele ținute, ceea ce mă bucură”, a explicat ea, potrivit playtech.ro.

Carmen ne-a vorbit atât despre bărbatul cu care intenționează să-și unească destinele, politicianul Cătălin Boboc, cât și despre fostul soț, Ionuț Negoiță, de care s-a despărțit în urmă cu 11 ani.

Ce i-a făcut fostul soț lui Carmen Negoiță după divorț
Carmen Negoita

Carmen Negoiță: „Am avut niște ani foarte grei…”

Pentru ea, divorțul de Robert Negoiță a fost începutul unei perioade foarte dificile, ce a durat câțiva ani. Fostul său soț, povestește Carmen, a încercat să se răzbune, folosindu-se chiar și de copiii lor.

„Da, cred că există prietenie, după divorț, am văzut multe cupluri care au o astfel de relație. Nu este și cazul meu, nu am niciun fel de relație cu fostul meu soț. După divorț, pentru mine a început o perioadă extrem de dificilă, în care el a încercat să se răzbune pe mine, pentru că am dorit despărțirea. Am avut niște ani foarte grei…

Fostul meu soț este un om extrem de orgolios, care a luat decizia mea ca pe un afront și a încercat să îmi facă greutăți, inclusiv în legătură cu copiii. Dar toate aceste lucruri m-au călit, m-au făcut mai puternică și m-au ajutat să merg mai departe. Nu regret că am făcut acest pas”, ne-a mai spus Carmen.

Proaspăt logodită, Carmen Negoiță are numai cuvinte de laudă pentru partenerul său, politicianul Cătălin Boboc:

„M-am logodit, dar nu am stabilit o dată pentru căsătorie. Am discutat noi anumite detalii, în mare, dar nu se va întâmpla acest lucru anul acesta. Dorim să ne mai cunoaștem, chiar dacă suntem foarte compatibili și el este un bărbat pe sufletul meu, așa cum mi-am dorit din toate punctele de vedere, și ca om și ca bărbat.

Îmi place la el tot, și fizicul, și omul. Este atent, are un cumul de calități pe care le apreciez la el. Urăsc la un bărbat neasumarea și răutatea. M-ar durea foarte tare trădarea, neimplicarea și lipsa de interes în ceea ce privește relația”, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...