Ce i-a cerut noul iubit Ralucăi Pastramă. Pepe și-a ieșit din minți când a aflat (Exclusiv)

Andreea Bisinicu / 03.12.2020, 20:45
Ce i-a cerut noul iubit Ralucăi Pastramă. Pepe și-a ieșit din minți când a aflat (Exclusiv)

Ce i-a cerut noul iubit Ralucăi Pastramă. Pepe și-a ieșit din minți când a aflat asta. Ce se întâmplă acum între artist și mama fetițelor sale. Deși au anunțat că vor divorța la începutul lunii noiembrie și nu vor ajunge la tribunal, se pare că divorțul dintre artist și Raluca Pastramă nu va decurge exact așa cum a plănuit el. Cine este noul iubit al soției lui Pepe. Care este motivul pentru care Raluca Pastramă a insistat să divorțeze mai repede.

Ce i-a cerut noul iubit Ralucăi Pastramă

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează e pe buzele tuturor românilor. Artistul a fost cel care a făcut anunțul separării la începutul lunii noiembrie, printr-un clip urcat pe canalul său de Youtube. De o luna de zile, artistul nu are liniște. Raluca a plecat la mama ei și a luat cele două fetițe cu ea. A urmat un scandal în care s-a spus că Pepe ar fi fost violent cu soția sa, iar aceasta l-ar fi dat în judecată, făcând rost de un ordin de restricție de la poliție. Apogeul celui mai mediatizat divorț al anului 2020 a fost momentul în care s-a aflat, în presă, că Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe. Potrivit celor de la playtech.ro, persoana care ar încerca să o convingă pe mama copiilor lui Pepe să iasă, în mod oficial, din relație este noul său iubit. Raluca Pastramă ar fi îndrăgostită până peste cap de actualul ei partener de viață. Apropiați ai familiei Pascu au declarat pentru playtech.ro că Raluca este pe punctul de a începe o viață nouă cât mai curând, alături de cel care i-a furat inima.

„El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă. Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio. Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”, au declarat surse apropiate ale cuplului, pentru playtech.ro.

Pepe si Raluca Pastrama, pe vremea cand erau un cuplu fericit
Pepe si Raluca Pastrama, pe vremea cand erau un cuplu fericit

Ce i-a propus Pepe Ralucăi Pastramă, după ce a aflat că a fost înșelat

Pepe i-a făcut o propunere șocantă Ralucăi Pastramă, după ce bruneta l-a înșelat. El i-a transmis că nu va mai da publicității detalii din procesul de divorț, dacă ea va accepta să îi cedeze custodia celor două fetițe pe care le au împreună, lucru pe care bruneta l-a respins. Mai mult, Pepe a specificat că nu va fi niciodată de acord ca fetele sale, Maria și Rosa, să cunoască alt bărbat. Artistul a fost dărâmat să afle că soția lui i-a fost infidelă de acum un an de zile și că nu a fost vorba de o simplă aventură. Raluca Pastramă s-a îndrăgostit de alt bărbat, iar lucrul acesta l-a distrus pe Pepe. Se pare că actualul iubit al mamei fetițelor sale ar fi un bărbat pe care artistul l-ar cunoaște.

„El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat. Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, au declarat apropiați de-ai lui Pepe pentru impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI