A avut sau nu Giovani Becali o relație cu unul dintre cele mai cunoscute fotomodele ale României? Dezvăluirile făcute după mulți ani

Stan Filon 18.09.2022, 10:34

Au existat zvonuri conform cărora unul dintre cele mai cunoscute fotomodele ale României ar fi avut o relație cu Giovani Becali, înainte de a muri la vârsta de doar 26 de ani. Serghei Mizil a făcut dezvăluiri despre presupusa legătură amoroasă dintre cei doi.

Relația dintre Giovani Becali și unul dintre cele mai cunoscute fotomodele ale României

S-a spus că printre femeile cu care a avut relații Giovani Becali, de-a lungul timpului, s-a numărat și unul dintre cele mai cunoscute fotomodele ale României, care a avut un destin tragic. Numele impresarului a fost legat de cel al Ancăi Rovența. Însă, Serghei Mizil a negat zvonurile apărute despre cei doi.

„Eu sunt şi am fost în apropierea lui Giovanni Becali, dar eu nu am văzut-o pe Anca Rovenţa în cercurile lui. Acum am văzut-o pentru prima dată. Dacă ar fi fost în apropierea lui Giovanni Becali, ea ar fi mers la el şi ar fi văzut că el este neschimbat, este un bărbat foarte puternic. El este la fel de glumeţ.

Prietenii adevăraţi şi familia îţi sunt aproape atunci când eşti la ananghie. Multă lume evită să meargă acolo în perioada asta. Familia şi prietenii foarte, foarte apropiaţi îl vizitează numai. El nici nu are o detenţie foarte lungă, pentru că el participă la acţiuni şi sprijină deţinuţii în procesul de reabilitare, aşa că va avea o detenţie mai scurtă. Este o simplă speculaţie de presă”, a spus Serghei Mizil la „Răi da buni”, de la Antena Stars, pe vremea în care impresarul era la închisoare.

Anca Roventa
Anca Roventa

Fotomodelul, deces la doar 26 de ani

Anca Rovența a murit în anul 2014, la vârsta de doar 26 de ani. Tânăra a fost găsită de iubitul ei în apartamentul din București în care locuia. Bărbatul a spart ușa și a găsit-o fără suflare, după ce toți apropiații ei intraseră în panică, deoarece nu reușeau să ia legătura cu ea.

Fotomodelul, care lucra atât în ţară, cât şi în străinătate, fusese într-un club cu doar câteva ore înainte de a muri. Ea a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine făcută chiar cu o seară înainte, în localul respectiv. Decesul ei a surprins pe toată lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...