Ce fel de salariu încasează Mirela Vaida la Antena 1. A spus chiar ea. ”Așa sunt banii în televiziuni”

Mirela Vaida dezvăluie cum sunt plătite emisiunile TV Foto - bzc.ro

Mirela Vaida se află în atenția recentă a publicului datorită emisiunii pe care o prezintă. Aceasta împreună cu cei doi invitați, Vulpița și Viorel, au creat un fenomen. Cu audiențe spectaculoase, mulți se întreabă care sunt sumele pe care le încasează prezentatoarea și cei doi oameni simpli, din Blăgești. Cea care face lumină asupră acestui subiect este chiar Mirela Vaida. Frumoasa prezentatoare a povestit într-un interviu acordat în emisiunea Danei Săvuică – EOK! Să fii vedetă?, cum este plătită de Antena 1.

Care este salariul Mirelei Vaida la Acces Direct

Mirela Vaida se arată nemulțumită de valul de etichete pe care le primește recent. Prezentatoarea mărturisește că activitatea ei nu se rezumă doar la Acces Direct. Vaida este cunoscută pentru cariera în actorie și drept cântăreață, având o voce admirabilă și un talent înnăscut. Aceasta explică și cum este calculat salariul său.

Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei.

Deși nu a fost vorba despre o sumă exactă în privința Mirelei, Cancan declară că Vulpița ar încasa câte 100 de euro pe ediție.

Mirela Vaida, despre succesul Vulpiței Foto - Spynews

Mirela Vaida, despre succesul Vulpiței
Foto – Spynews

Viorel și Vulpița, succes neașteptat

Mirela Vaida încearcă să explice cum a ajuns subiectul celor doi tineri din Vaslui atât de urmărit. Aceasta mărturisește că formatul emisiunii este destinat prezentării unor oameni obișnuiți. În cazul Vulpiței, publicul a fost cel care a stabilit că este un subiect de interes.

Se ştie că noi facem emisiuni cu şi despre oameni simpli. Un cuplu de tineri din judeţul Vaslui a dat ţara peste cap de două luni de zile, celebra Vulpiţa, nu se aştepta nimeni. Noi a doua zi aveam pregătit alt subiect. În momentul când am văzut cât de urmăriţi au fost cei doi, am zis să facem un reality show cu aceşti oameni. Îi lăsăm cum sunt ei.

De asemenea, frumoasa prezentatoare mărturisește că acest serial nu va dura dacă cei doi nu vor profita de șansa oferită în emisiune.

Sunt atât de expusă în momentul ăsta mediatic, atât de controversată în această perioadă. Telenovela Vulpiţa va trece, oameni buni, de ea depinde dacă va şti să profite de marea şansă pe care i-a dat-o publicul şi emisiunea, a spus Mirela Vaida pentru Ok! Magazine, citată de playtech.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI